Kabus Hollanda'ya sıçradı! Edgar Ie de sakat!

Kabus Hollanda'ya sıçradı! Edgar Ie de sakat!
Bu sezon birçok sakatlık haberiyle sarsılan Trabzonspor'a Hollanda'dan da kötü haber geldi. Hollanda'nın Feyenoord takımında kiralık forma giyen Edgar Ie de sakatlandı.

Yusuf Yazıcı transferinde para + takas formülü ile Trabzonspor'un oyuncusu olan ve Türkiye'ye ayak basmadan Hollanda'nın Feyenoord takımına kiralanan Edgar Ie'den kötü haber geldi. Rotterdam ekibinin vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başaran ve 15 karşılaşmada forma giyen Portekizli oyuncu sakatlandı. Bu sezon birçok oyuncusundan sakatlık sebebiyle faydalanamayan ve hali hazırda önemli futbolcularından mahrum kalan Trabzonspor'un kabusu Hollanda'ya da sıçramış oldu.

Ocakta dönecek
Feyenoor'un 4-0 yenildiği Ajax maçında sakatlığı sebebiyle oynayamayn 25 yaşındaki oyuncu bir hafta sonra VV Venlo karşısında sahadaki yerini alsa da son üç karşılaşmada sakatlığı nedeniyle kadroya giremedi. Edgar'ın ocak ayında sahalara dönmesi bekleniyor. Ayrıca Hollanda temsilcisinin daha önce Fenerbahçe'yi çalıştıran Dick Advocaat'ın raporu doğrultusunda transfer için düğmeye basacağı öğrenildi. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.