Kadrolar verilmişti! Wilfried Zaha Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek mi?

Kadrolar verilmişti! Wilfried Zaha Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek mi?
 DAMGA Editörü
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gözler Wilfried Zaha'ya çevrildi. Dün akşam İstanbul'a gelen Fildişili futbolcunun durumu da merak konusu. Peki, Kadrolar verilmişti! Wilfried Zaha Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek mi? İşte detaylar...

Geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Dün ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Zaha ile her konuda anlaşan Aslan, yıldız futbolcuyu akşam saatlerinde İstanbul'a getirdi. Fildişili futbolcunun Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Zalgiris'e karşı oynayıp oynamayacağı da merak konusu haline geldi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

64bd8b66ae0a8f1b582d2bff.webp

Havalimanında coşkulu karşılama

Kadrosunda Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Nicolo Zaniolo gibi önemli oyuncular bulunduran Galatasaray, yılın transfer hamlelerinden birine imza attı. Kanat organizasyonlarında mücadele edebilen ve aynı zamanda forvette de oynayabilen Zaha, dün akşam İstanbul'a gelerek taraftarları selamladı. Ardından da kendisini bekleyen özel araçla otelin yolunu tuttu.

3fu-k9fckk2fjc-ypolvxg.webp

Fener'in elinden kaptı

Galatasaray'ın yeni transferi ile ilgili olarak süreçte Fenerbahçe de bulunuyordu. Geride kalan sezon devam ederken menajeri İstanbul'a gelen Afrikalı yıldız için anlaşmanın yakın olduğu dile getiriliyordu. Ancak Lazio'nun ve Suudi Arabistan ekiplerinin ilgisi sarı lacivertli ekibi geri plana attı. Kazanan ise Şampiyonlar Ligi kozuyla sarı kırmızılılar oldu.

234118481-wilfried-zaha-galatasaray-3.jpg

Wilfried Zaha Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak mı?

Bu sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye kararlı olan Galatasaray'da 2. ön eleme turunda Zalgiris ile oynanacak karşılaşmalar öncesi kadro UEFA'ya teslim edildi. Sarı kırmızılılarda yeni transferler Zaha ve Bakambu'nun oynayıp oynamayacağı merak konusuydu. İki yıldız da ilk karşılaşmanın 24 saat öncesine kadar kadar yazılma hakkı bulunduğu için forma giyebilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.