Kamil Üci 12. World Shotokan Championships 2.altın madalya birincilik kupası kazandı

Kamil Üci 12. World Shotokan Championships 2.altın madalya birincilik kupası kazandı
10-11 Eylul 2022Tarihinde Çek Cumhuriyeti Paradubice Şehrinde Düzenlenen 12. WORLD SHOTOKAN CHAMPIONSHIPS ‘te Türkiye Adına Yarışan Sensei Kamil Üci Ferdi Kata Dalına Altın Madalya kazandı. Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü Takım Kata 46-52 yaş Master Kategorisinde Kamil Üci,Murat Aslanpençe, Muzafer Yeşilyurt altın madalya ve 12,World Shotokan Champıonshıps birincilik kupasını kazandı ,

Türkiye Altın Madalya ve Birincilik Kupası  Kazandı


10-11 Eylül 2022Tarihinde Çek Cumhuriyeti Paradubice Şehrinde Düzenlenen WORLD SHOTOKAN CHAMPIONSHIPS Şampiyona sonrası Sorularımızı Yanıtlayan Milli Sporcu Sensei Kamil Üci, Çok Mutluyuz 12.ci kez altın madalya ve birincilik kupasını kazandık. Bu başarımızın yıllardır uluslararası alanda ve ülkemizde hiç durmaksızın sürekli olarak karate do antrenmanlarına devam etmemizden kaynaklanıyor. 12. WORLD SHOTOKAN CHAMPIONSHIPS şampiyonası muhteşem bir organizasyon ve büyük bir katılımla gerçekleşti. Bu organizasyona emek veren Başta Sensei Ercüment Taşdemir, Sensei Hayrettin Hamurcu, Sensei Andrey Popesku Olmak Üzere  Organizasyonda görev Alan Tüm Hakemlere ve Katılan Tüm Sporculara Teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkiye Kafilesine Gri Pasaport ile Seyahat etmesine olanak sağlayan Türkiye Karate federasyonuna teşekkür ediyoruz.  
Şampiyonada yarışan ve olağan üstü bir mücadele sergileyen Kızım Kardelen Üci’yi Kata ve shobu ippon, shobu sanbon Kumite dalında kazandığı madalyalardan dolayı tebrik ediyorum.
Yine Takım Arkadaşım Sensei Murat Arslanpençe ve sensei Muzafer Yeşilyurt’a Gösterdikleri gayret için teşekkür ediyorum” dedi.


Türkiye 104 sporcu ile katıldı.


Spor data kayıtlarında 32 ülkeden 717 sporcu yarışırken  Algerıa 29 Angola 14 Armenıa1,Australıa 1,  Azerbaıjan13 , Belgıum 8, Bulgarıa 20 ,Czech Republıc 163 ,Ethıopıa 1, France 5, Georgıa 13, Germany 2, Great Brıtaın2,  Hungary 43, Indıa 27, Israel 8, Italy 9, Kazakhstan 25, kyrgyzstan14, Moldova,Repulıc Of 14, Morocco 4, Nepal 6, Romanıa 98, Saudı arabıa 2 ,Senega l5, Swıtzerland 1, Türkiye 104 ,Turkmenıstan28 ,Ukraın 4, Unıted States 1, Uzbekıstan 49 katılırken 32 Ülkeden 70 Takım kıyasıya yarıştı 12. World Shotokan Karate şampiyonasına da  toplam kayıt sayısı 1779 olarak ifade edildi.


Ülkelerin Madalya Sıralaması 
1. Czech Republıc, 2. Romanıa 3,Turkenıstan 4. Türkiye Genel klasmanda yer aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.