Karagümrük Adana Demirspor Bein Sports 1 canlı izle 17 Mayıs

Karagümrük Adana Demirspor Bein Sports 1 canlı izle 17 Mayıs
 DAMGA Editörü
Spor Toto Süper Lig'de Karagümrük evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak. Karagümrük Adana Demirspor Bein Sports 1 canlı izle haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de bugünün akşam seansında Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. Kırmızı siyahlılar, Beşiktaş'ın stadında ağırlayacağı rakibini yenerek yoluna kayıpsız devam etmek isterken Mavi Şimşekler ise Avrupa hedefini sürdürmek amacında. İki güçlü ekibin zorlu mücadelesini izlemek isteyenler de yayın bilgileri konusunda araştırmalarda bulunuyor. Karagümrük Adana Demirspor Bein Sports 1 canlı izle alternatifi haberimizde yer alıyor.


Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Süper Lig'de oynanacak Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Kadir Sağlam'ın düdük çalacağı mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve Bein Connect'ten yayınlanacak.


Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı muhtemel 11'leri

Fatih Karagümrük: Batuhan, Biraschi, Dresevic, Baniya, Levent, Nicholas, Saba, Ozdoev, Skhurov, Borini, Diagne

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Semih, Morel, Rodrigues, B.Ndiaye, Stambouli, Yusuf, Belhanda, Onyekuru, C.Ndiaye


Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı öncesi istatistikler

  • atih Karagümrük'ün Süper Lig tarihinde evinde puan kaybetmediği takımlar arasında en fazla ağırladığı rakibi Adana Demirspor (3G). İstanbul ekibi bu galibiyetlerde toplam 10 gol atarken, kalesinde sadece bir gol gördü.
  • Fatih Karagümrük ile oynadığı son iki resmi maçı kazanan Adana Demirspor, bu iki galibiyeti de evindeki Süper Lig karşılaşmalarında aldı (2-1 & 5-0). Adana ekibi, bu rekabet tarihinde İstanbul temsilcisini üst üste üç resmi maçta mağlup ettiği bir dönem yaşamadı.
  • Evinde oynadığı son 10 Süper Lig maçında da gol yiyen ve kulüp tarihinin en uzun serisini yaşayan Fatih Karagümrük, bu süreçte kalesinde ortalama 2 gol gördü (toplam 20).
  • Son dört Süper Lig deplasmanındaki tek galibiyetini son maçında Konyaspor'dan alan Adana Demirspor (1B 2M), bu sezon ilk kez üst üste iki dış saha karşılaşmasını kayıpsız geçmek istiyor. Bu sezon dış sahada 20 puan toplayan Adana ekibi (5G 5B 5M), lig tarihindeki en yüksek sayısını tekrarlamayı hedefliyor (23 puan; 2021/22).
  • Bu sezon Süper Lig'de maçları en fazla gole sahne olan takım Fatih Karagümrük (hükmen galibiyetler hariç 115; Fatih Karagümrük 60-55 Rakipleri).
  • Süper Lig tarihinde İstanbul takımlarını en fazla mağlup ettiği sezonu geçiren Adana Demirspor (5), bu galibiyetlerin sadece birini deplasmanda alabildi (Ekim 2022; 4-1 vs Kasımpaşa).
  • Bu sezon Enner Valencia ile birlikte en fazla Süper Lig maçında gole katkı yapan oyuncu olan Fabio Borini (18 maç), sezonun ilk yarısındaki Adana Demirspor karşılaşmasında takımının tek golünü kaydetti. İtalyan oyuncu, bu sezon dördüncü kez bir rakibine karşı iki lig maçında da gol sevinci yaşamayı hedefliyor (Alanyaspor, Ankaragücü & Ümraniyespor).
  • Geçen hafta bu sezon Süper Lig'deki 10'uncu golünü Alanyaspor ağlarına gönderen Younes Belhanda, en üst lig kariyerinde daha yüksek bir sayıya sadece Montpellier ile Ligue 1 şampiyonluğu yaşadığı 2011/12'de ulaştı (12).
  • Süper Lig'de ilk maçına çıktığı Ocak 2018'den bu yana en fazla takıma gol atan yabancı oyuncu olan Mbaye Diagne (23), Adana Demirspor ile karşılaştığı tek karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı. Diagne'nin Türkiye kariyerinde 2+ lig maçında rakip olup gol atamadığı sadece üç ekip bulunuyor: Gaziantep FK (2 maç), Kasımpaşa (3 maç) & Göztepe (4 maç).
  • Bu sezonun ilk yarısında oynanan maçta maçta Fatih Karagümrük ağlarına iki gol gönderen Emre Akbaba, Süper Lig kariyerinde tek sezonda sadece Hatayspor (3; 2021/22) ve Akhisarspor'a (3; 2017/18) daha fazla gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.