Karagümrük Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Karagümrük Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, yeni haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrılan turuncu lacivertliler, rakibini yenerek hem ilk 3 p puanını almak hem de rahatlamak istiyor. Geçen sezona da ilk iki haftadaki kayıpla başlayan Okan Buruk'un öğrencilerinin hedefi yine zirve. Karagümrük Başakşehir maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı alternatifleri haberimizdedir.

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, yeni haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrılan turuncu lacivertliler, rakibini yenerek hem ilk 3 p puanını almak hem de rahatlamak istiyor. Geçen sezona da ilk iki haftadaki kayıpla başlayan Okan Buruk'un öğrencilerinin hedefi yine zirve. Karagümrük Başakşehir maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizdedir.
 


Karagümrük Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 

Karagümrük Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Fatih Karagümrük ile Başakşehir, Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşıyor.
Bu sezon evinde oynadığı ilk maçta Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup eden Fatih Karagümrük, Süper Lig'de mücadele ettiği bir önceki sezondan bu yana oynadığı son altı iç saha karşılaşmasını kaybetmedi (3G 3B).
Geçen sezon şampiyonluğunu ilan ettiği Kayserispor maçından bu yana Süper Lig'de oynadığı üç karşılaşmayı da kaybeden Başakşehir'in 2011/12 sezonundan bu yana üst üste dört yenilgi aldığı bir süreç yok.
İstanbul takımlarıyla oynadığı son 17 Süper Lig maçını kazanamayan Fatih Karagümrük (4B 13M), son galibiyetini Haziran 1962'de Vefa'yı yenerek aldı.
Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son 17 maçın sadece birini kaybeden Başakşehir (12G 4B), bu yenilgiyi sezonun ilk haftasında Hatayspor deplasmanında aldı.
2020/21 Süper Lig sezonunun ilk iki haftasında kalesine en fazla şut gelen iki takımdan biri Fatih Karagümrük (16; Gaziantep FK ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig'de gol atamayan takımlar arasında en fazla şut çeken (30) ve rakip ceza sahasında topla buluşan (44) takım Başakşehir.
Fatih Karagümrük'ün bu sezon Süper Lig'de attığı beş golün üçünde Ervin Zukanovic'in doğrudan katkısı var (2 gol & 1 asist).
2014/15'ten bu yana Süper Lig'e yükselen takımlara en fazla gol atan oyuncu Edin Visca (15).
Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig kariyerinde 2015/16 sezonundan bu yana üst üste dört maç kaybetmiyor.

Karagümrük - Başakşehir muhtemel 11'ler

Karagümrük: Aykut, Ramazan, Zukanovic, Roco, Balkovec, Biglia, Sabo, Ndao, Vato Arveladze, Dari, Artur Sobiech (Mevlüt)

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Mbombo, Mahmut Tekdemir, İrfan Can, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.