Karagümrük Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Geniş özet izle

Karagümrük Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Geniş özet izle
Süper Lig'in 28'inci haftası Karagümrük Fenerbahçe maçı ile tamamlanacak. Sarı lacivertlilerin mutlak galibiyetle çıkacağı ve kırmızı siyahlıların 2023'teki namağlup unvanını korumak istediği zorlu sınavın skoru da merak konusu. Karagümrük Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Geniş özet izle alternatifleri haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Fenerbahçe'nin Karagümrük karşısında mücadele vereceği akşamda sarı lacivertliler takımlarından galibiyet beklerken diğer yandan da şampiyonluk hedefinden uzaklaşmak istemiyor. Diğer yandan lider Galatasaray ve ikinci sıradaki Beşiktaş'ın taraftarları da kritik 90 dakikayı anbean takip edecek. Zorlu maçın sonucu herkesi etkileyecek. Peki, Karagümrük Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Geniş özet izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Karagümrük - Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti?

Geride kalan haftada Beşiktaş'a evinde 4 golel mağlup olan Fenerbahçe'nin bu akşamki maçı da sabırsızlıkla bekleniyor. Taraftarlar son derece üzgün oldukları sezonun ellerinden kayıp gitmemesi adına adeta dua ediyor. Jorge Jesus ile başlayan şampiyonluk hedefinde ikinciliği de kaybetme ihtimali ile karşı karşıya kalan Kanarya'nın gol silahları her zamankinden daha dikkatli ve isabetli olmak zorunda. Karagümrük Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.
 

Karagümrük - Fenerbahçe maçı geniş özet izle

Bu haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından biri olan Karagümrük Fenerbahçe karşılaşmasında birçok pozisyon ekranlara gelecek. Olması muhtemel penaltılar, kırmızı kartlar ve tartışmalı anlar ilgiyle seyredilecek. Karagümrük - Fenerbahçe maçı geniş özeti Bein Sports'un internet sitesi ve Bein Sports kanallarında yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.