Karagümrük Sivasspor maçı canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle

Karagümrük Sivasspor maçı canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle
Milli aranın ardından 9. haftasına merhaba denilen Süper Lig'de cumartesi gününün ilk maçı İstanbul'da oynanacak. Süper Lig'de mücadele etmeye başladıktan sonra performansıyla dikkat çeken Karagümrük, evinde sezona istemediği bir başlangıç yapan Demir Grup Sivasspor ile karşılaşıyor. İki ekibin mücadelesi binlerce taraftarı da televizyon karşısına kilitleyecek. Karagümrük Sivasspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle alternatifi haberimizde yer alıyor.

Milli aranın ardından 9. haftasına merhaba denilen Süper Lig'de cumartesi gününün ilk maçı İstanbul'da oynanacak. Süper Lig'de mücadele etmeye başladıktan sonra performansıyla dikkat çeken Karagümrük, evinde sezona istemediği bir başlangıç yapan Demir Grup Sivasspor ile karşılaşıyor. İki ekibin mücadelesi binlerce taraftarı da televizyon karşısına kilitleyecek. Karagümrük Sivasspor maçı canlı izle seçenekleri ve  Bein Sports 2 canlı izle alternatifi haberimizde yer alıyor.


Karagümrük Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Karagümrük Sivasspor maçı öncesi OPTA verileri

Fatih Karagümrük ile Sivasspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 1. Lig'de oynanan iki karşılaşmayı da Sivasspor kazanmıştı (2004/05).
Sahasında oynadığı son 14 lig maçını da kaybetmeyen Fatih Karagümrük (8G 6B), son mağlubiyetini Aralık 2019'da 1. Lig'de almıştı (0-2 vs Keçiörengücü).
2020/21'de çıktığı ilk üç deplasman maçında yedi puan kazanan Sivasspor (2G 1B), daha önce bir sezonun ilk dört dış saha karşılaşmasında en fazla yedi puan toplayabilmişti (2006/07 & 2007/08).
İstanbul takımlarına rakip olduğu son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sivasspor (4G 3B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada aldı (1-2 vs Galatasaray).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda rakiplerine Fatih Karagümrük'ten (115) daha fazla şut fırsatı tanıyan tek takım Antalyaspor (126). Sivasspor ise bu alanda ligin en düşük sayısına sahip ekip konumunda (56).
Bu sezon Süper Lig'de çektiği isabetli şutları Fatih Karagümrük'ten (%45.7; 16/35) daha yüksek bir yüzdeyle gole çeviren tek takım Göztepe (%57.9; 11/19).
Görev aldığı son iki Süper Lig maçında üç golde pay sahibi olan Fatih Karagümrük orta sahası Badou Ndiaye (2 gol & 1 asist), aynı sayıda gol katkısını daha önceki 24 karşılaşmada verebilmişti (1 gol & 2 asist).
Süper Lig'in ilk sekiz haftasında üç gole doğrudan katkı sağlayan Fatih Karagümrük stoperi Enzo Roco (2 gol & 1 asist), Avrupa kariyerinin tek sezondaki en yüksek sayısını yakaladı.
Süper Lig'de çıktığı son iki maçta birer asist yapan Sivasspor oyuncusu Uğur Çiftçi, kariyerinde üst üste üç maç gol katkısı sağladığı bir seri yakalayamadı.
Süper Lig'de İstanbul takımlarına konuk olduğu son üç maçı da kaybetmeyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay (2G 1B), kariyerinde üst üste dört karşılaşmadan puanla ayrılamadı.


 

Karagümrük Sivasspor muhtemel kadrolar

  • Fatih Karagümrük: Viviano, Lichaj, Zukanovic, Dobrovoljv, Koray, Sabo, Lucas Biglia, Ndao, Ndiaye, Darri, Sobiech.

  • Sivasspor: Samassa, Goiano, Caner, Camara, Uğur, Robin, Hakan Arslan, Yatabare, Fajr, Gradel, Kayode.

Fatih Karagümrük'te sakat ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Sivasspor'da ise Aaron Appindangoye ve Jorge Felix sakatlıkları sebebiyle oynayamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.