Karagümrük Trabzonspor deplasmanında avantajlı skor istiyor

Karagümrük Trabzonspor deplasmanında avantajlı skor istiyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı devam ediyor. Fatih Karagümrük bu akşam Trabzonspor'a konuk olacak. İstanbul temsilcisinin tek hedefi avantajla evine dönebilmek.

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamasa da kupada yarı finale kadar yükselen Fatih Karagümrük, Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Son olarak Galatasaray'ı deplasmanda yenerek önemli bir başarıya imza atan kırmızı siyahlılar, bu kez de bordo mavili ekibi eleyerek finale çıkmak amacında. Bunun için de ilk karşılaşmadan alabileceği en iyi sonuçla İstanbul'a dönmeyi hedefliyor. Mücadeleye dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşması olarak oynanacak olan Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı saat 20.30'da başlayacak. Kritik randevu A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Bardhi, Visca, Pepe, Enis

Karagümrük: Sirigu, Biraschi, Koray, Ceccherini, Levent, Rohden, Bertolacci, Can, Mendes, Eysseric, Güven

Trabzonspor 9 kez kazandı

Bu akşam oynanacak maç öncesinde ev sahibi Trabzonspor, 9 kez mutlu sona ulaşmayı başardı. Bordo mavililer Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra en fazla kupa kazanan 3'üncü takım konumunda. Hedef ise hem siyah beyazlıları yakalamak hem de kötü giden sezonu teselli ile kapatıp Avrupa biletini doğrudan alabilmek. Fırtına 1976-1977, 1977-78, 1983- 84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04, 2009-10 ve son olarak 2019-20'de adını tarihe şampiyon olarak yazdırdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.