Kars 36 Spor yalnız kaldı!

Kars 36 Spor yalnız kaldı!
Karsspor 36 Spor Kulübü, İstanbul WOW Hotel'de düzenlenen bir geceyle bir araya geldi. Kulüp yönetiminin yanı sıra kulübe üye olanların katılmasının beklendiği toplantıya ilgi az olunca salondaki koltuklar boş kaldı.

Gecede, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oruç Oymak, İş adamı Çetin Çapan, İş Adamı Taner Mert,  İYGAD Başkanı Mehmet Mert, DİSK 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi  katılanlar arasındaydı.

Başkandan sitem
İş adamı ve Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız, gecede yaptığı toplantıda katılımın az olmasına değindi. Başkan Yıldız, Kars'ın ve Karslı hemşehrilerinin Türkiye'de çok büyük bir güç olduğunu belirtirken; bu gücün Kars 36 Spor için kullanılması halinde kulübün Süper Lig'de bile mücadele edebileceğini vurguladı. Başkan Yıldız, Kars 36 Spor'a gerekli desteği sunmanın her Karslının boynunun borcu olduğunu belirtirken, kendilerinin de her zaman ellerini taşın altına koyduğunu söyledi.

mehmet mert

Kritik maç
Öte yandan Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Maç, bugün saat 13.00'da Kars Kafkas Üniversitesi Stadı'nda gerçekleştirilecek.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.