Kartal rakibe umut verdi

Kartal rakibe umut verdi
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Babel’le erken gelen gol beklentileri yükseltti. Ancak başta Tolgay Arslan ve Love’ın direkten dönen topları olmak üzere 6 net pozisyon sonuçsuz kaldı. 1-0’lık skor siyah-beyazlılara tur için avantaj getirse de rakibin umutlarını 16 Ağustos’ta Avusturya’da oynanacak rövanşa taşımasına neden oldu.

Beşiktaş, Avusturya ekibi LASK Linz'i 1-0 mağlup ederek tur için avantajlı skor elde etti. Siyah-beyazlılar, daha farklı kazanabileceği karşılaşmayı Hollandalı yıldızın tek golüyle kazanırken, haftaya oynanacak rövanş öncesi avantajlı bir skor aldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren tek gol, 6. dakikada Babel'den geldi. Oğuzhan Özyakup'un sağ kanattan açtığı ortada kale arkasında şık bir kafa vuruşu yapan Babel, siyah-beyazlıları öne geçirdi.

RÖVANŞ HAFTAYA
Golü erken bulan Beşiktaş, farkı daha çok açma fırsatlarını ise cömertçe harcadı. 34'te Oğuzhan, altı pas içerisinde bomboş pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda kaleyi tutturamazken, Tolgay'ın 45. dakikadaki vuruşu üst direkten geri döndü. İkinci yarıda oyuna giden Love'un 90+4'teki vuruşunda top direkten döndü ve mücadele 1-0 sona erdi. Rövanş maçı 16 Ağustos'ta Avusturya'da oynanacak. Kartal, bu turu geçerse Partizan-Nordsjaelland eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.