Kartal uçmaya hazırlanıyor! 5 imza birden

Kartal uçmaya hazırlanıyor! 5 imza birden
Bankalar Birliği ile yapılandırma konusunda anlaşan Beşiktaş'ta işlemler bittiği andan itibaren imza şov başlayacak. Takımda gönderilmek istenen oyuncularla yollar ayrıldıkça takviyeler yapılacak.

Adem Ljajic'in bonservisini almak dışında rakiplerinden geride bir profil çizen Beşiktaş havalanmaya başlıyor. Siyah beyazlılar transfer gündemine aldığı oyuncularla kısa süre içerisinde tek tek sözleşme imzalayacak. Listede Narsingh, Boyd, Kagawa, Douglas, Bachirou bulunuyor. Avcı'nın da çok istediği beş yıldızla rakiplere de gözdağı verilecek.

Spor Toto Süper Lig takımlarının toplamda 14 milyar liralık borcunun yapılandırılması konusunda harekete geçilmesinin ardından Trabzonspor ile başlayan süreç Beşiktaş ile devam ediyor. Siyah beyazlılar borçlarının yapılandırılmasının ardından ilk önce Kagawa ile anlaşmanın yollarını arayacak. Geçen sezon yarım dönem siyah beyazlı formayı giyen Japon oyuncunun yeniden kiralanması konusunda uğraş verecek. Her ne kadar şifaen anlaşılsa da La Liga'dan teklif gelirse tecrübeli oyuncunun İspanya'ya gitme ihtimali var.

Boyd bitmek üzere
Golcü Tyler Boyd transferinde de pürüzler yavaş yavaş aşılıyor. ABD’li futbolcunun bonservisine sahip olan Guimares’in inadını kıran siyah-beyazlı idareciler, bonservis bedelini 4 milyon avrodan şu anda 2 milyon avroya çekti. Her iki kanatta da forma giyebilen ve bonservisi elinde olan Luciano Narsingh de siyah-beyazlı formayı giymek için gün sayıyor. Lens elden çıkarıldığı anda vatandaşı getirilecek. Ön libero için Fouad Bachirou ile el sıkışan Beşiktaş, 29 yaşındaki oyuncunun kulübüne 1,5 milyon avroluk teklif yaparak beklemeye geçti. Bonservisi elinde olan Douglas’la da her konuda anlaşmaya varıldı. Transferlerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. (Türkiye Gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.