Kartal zirveye uçuyor

Kartal zirveye uçuyor
Sırasıyla F.Bahçe, Trabzon ve G.Birliği’ni mağlup eden Kartallar seri galibiyetler sonrası 17 hafta sonra ikinciliğe kadar yükseldi!

BEŞİKTAŞ, uzun süredir geride kaldığı ligde, son 3 haftada aldığı galibiyetlerle zirveye bir adım daha yaklaştı. Son iki yılın şampiyonu siyah-beyazlılar, üst üste elde ettiği galibiyetlerle ikinci sıraya kadar yükseldi. Süper Lig'de sırasıyla önce F.Bahçe, ardından Trabzonspor ve son olarak da G.Birliği'ni mağlup eden Kara Kartal; topladığı 9 puanla Başakşehir'i averajla geçerek ikinci sıraya yükseldi. Toplamda 50 puana ulaşan siyah-beyazlı ekip, rakibiyle puanları eşitledi.

8 PUAN GERİDEN GELDİ
BU sezon 3 kulvarda mücadele eden ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yoğun olduğu dönemde ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, geriden gelip zirveye tutunmayı başardı. Ligin 8. haftasına kadar 14 puan toplayabilen ve lider G.Saray'ın 8 puan gerisine düşen siyah-beyazlı ekip, 9. haftada da aynı şekilde rakibinin arkasında kaldı. Beşiktaş, 9. haftada 15 puanla, zirvenin 8 puan gerisine düşmesine rağmen, sonraki 16 maçta farkı eritti.

LİDERLİĞE YÜRÜYOR
SON haftalarda elde ettiği sonuçlarla ikinci sıraya kadar yükselen Beşiktaş, liderlik ve ardından şampiyonluk için umutlarını artırdı. Siyah-beyazlılar ligde 17 hafta sonra ikinci sıraya yükselmeyi başardı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde geride kalan 2 sezonun büyük bölümünde liderlikte kalan siyah-beyazlılar, bu sezon henüz zirvede yer alamadı. 2017-2018'in bazı haftalarında liderle aynı puanda olmasına rağmen averajla geride kalan Beşiktaş, kalan haftalarda öncelikle lider G.Saray'ın önüne geçmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.