Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de pazar günü Beyoğlu'nda sona eriyor. Son haftalarda yakaladığı çıkışla zirveye ortak olan Trabzonspor, Kasımpaşa'nın konuğu oluyor. İki güçlü ekibin mücadelesini binler tribünden milyonlar ekran başından izleyecek. Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Trabzonspor deplasmanında aldığı 4-1'lik yenilginin ardından dirilen ve haftalardır bileği bükülmeyen Beşiktaş, komşu ilçesi olan Beyoğlu'nda Kasımpaşa'nın konuğu. Siyah beyazlılar ligde bir engeli daha aşarak hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Ev sahibi ekip ise güçlü rakibine haftalar sonra yenilgi tattırmak amacında. Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Beşiktaş
 


Kasımpaşa Beşiktaş maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan son dokuz Süper Lig maçında da taraflar gol atmayı başardı (18-22).
Beşiktaş'ı konuk ettiği son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Kasımpaşa (3G 1B), daha önceki 11 karşılaşmada galip gelememişti (3B 8M).
Kasımpaşa ile oynadığı son beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (3G 1B), tek yenilgisini geçen sezon bu statta aldı (1-4).
Süper Lig'de üç maçtır sahadan yenilgiyle ayrılan Kasımpaşa, Beşiktaş'a kaybetmesi halinde sezonun ilk 10 karşılaşmasında elde ettiği mağlubiyet sayısına son dört haftada ulaşmış olacak.
Bu sezon Süper Lig'de beş maçlık galibiyet serisi yakalayan iki takımdan biri Beşiktaş (Sivasspor ile birlikte).
2019/20 Süper Lig sezonunda henüz kafa golü atamayan iki takımdan biri Kasımpaşa (Gençlerbirliği ile birlikte). Beşiktaş ise bu sezon ilk kez geçen hafta Kayserispor karşılaşmasında kafa golü yedi.
Beşiktaş bu sezon öne geçtiği yedi maçta puan kaybetmezken, geri düştüğü beş karşılaşmada galip gelemedi (2B 3M).
Ricardo Quaresma, Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı ilk kez forma giyecek. Portekizli oyuncu, daha önce Porto formasıyla iki kez karşılaştığı siyah beyazlı ekibe iki maçta birer gol attı (2007/08 Şampiyonlar Ligi).
Beşiktaş'ın Süper Lig'de attığı son beş golün dördüne doğrudan katkı sağlayan Burak Yılmaz (3 gol & 1 asist), Kasımpaşa'ya karşı sahaya çıktığı 12 karşılaşmada rakip filelere 11 gol bıraktı.
İstanbul takımlarına konuk olduğu son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Abdullah Avcı (2B 4M), bu süreçte tek galibiyetini Kasımpaşa deplasmanında aldı (Aralık 2017'de 2-1).

Beşiktaş
 

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ilk 11'ler

Kasımpaşa:  Fatih Öztürk, Popov, Sadiku, Ben Youssef, Hafez, İlhan Depe, Heintz, Hajradinovic, Khalili, Quaresma, Mustafa Pektemek

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Roco, Rebocho, Elneny, Atiba, Diaby, Ljajic, Caner Erkin, Burak Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.