Kasımpaşa'dan iki transfer bombası! El Khayati ve Hüseyin Doğan

Kasımpaşa'dan iki transfer bombası! El Khayati ve Hüseyin Doğan
Kemal Özdeş ile yeniden anlaşarak yeni sezonun startını veren Kasımpaşa'da transfer de hızlı başladı. Lacivert beyazlıların Hollanda'dan iki ismi kadrosuna kattığı iddia edildi.

İbrahim Üzülmez ile anlaştıktan 4 saat sonra yollarını ayıran ve teknik direktörlük koltuğuna bir kez daha Kemal Özdeş'i oturtan Kasımpaşa'da yeni sezonun transfer bombaları da patlamaya başladı. Lacivert beyazlılar daha önce adı Trabzonspor ve Galatasaray ile anılan Abdenasser El Khayati ve Top Oss'ta forma giyen Hüseyin Doğan ile anlaşmaya vardı.

Hüseyin Doğan'a ait Instagram hesabında VIP bir araca binen iki oyuncuyu kaydeden kişi "Transfer geliyor, Kasımpaşa" diye bağırıyor.

Bu gelişme iki oyuncunun da Kasımpaşa forması giyeceği şeklinde yorumlandı.

21 gol attı!
Geçen sezon Top Oss'te forma giyen Hüseyin Doğan, çıktığı 36 maçta 21 gol atıp 5 de asist yaptı. 25 yaşındaki oyuncu Sparta Rotterdam ile oynanan Eredivisie'ye yükselme maçında sakatlanmıştı.

ADO'nun her şeyiydi
Bu sezon gösterdiği performansla adını Hollanda'nın en iyi oyuncuları arasına yazdıran Abdenasser El Khayati ise 35 karşılaşmada 20 kez rakip ağları sarstı, 12 kez de arkadaşlarına gol pası verdi. Geçtiğimiz ay Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılan ve Belhanda ile Ömer Bayram'ın yakın arkadaşı olan Faslı futbolcu kariyerinin son döneminde yüksek maaş alabileceği bir takıma gidebileceğini açıklamıştı. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.