Kasımpaşa Denizlispor canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Kasımpaşa Denizlispor canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Süper Lig'de hafta İstanbul'da kapanıyor. Puan tablosunda istediği yer de olmayan Kasımpaşa ve Denizlispor kozlarını paylaşıyor. İki takım da kazanarak yeni bir sayfa açmak ve ilerleyen haftalara umutla devam etmek istiyor. Mücadele televizyondan da ilgiyle izlenecek. Kasımpaşa Denizlispor canlı izle linki ve Bein Sports 1, Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Süper Lig'de hafta İstanbul'da kapanıyor. Puan tablosunda istediği yer de olmayan Kasımpaşa ve Denizlispor kozlarını paylaşıyor. İki takım da kazanarak yeni bir sayfa açmak ve ilerleyen haftalara umutla devam etmek istiyor. Mücadele televizyondan da ilgiyle izlenecek. Kasımpaşa Denizlispor canlı izle linki ve Bein Sports 1, Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.
 

Kasımpaşa Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa
 


Kasımpaşa Denizlispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Şu an Süper Lig'de yer alan takımlar arasında Kasımpaşa'nın lig tarihinde en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı rakibi Denizlispor (%80; 4G 1B).
İstanbul deplasmanında çıktığı son sekiz Süper Lig maçını kaybeden Denizlispor, bu şehirde son puanını Mart 2009'da Başakşehir'den aldı (2-0).
Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybeden Kasımpaşa, kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor.
Süper Lig'de yedi maçtır galibiyete hasret olan ve sadece üç puan toplayabilen Denizlispor (3B 4M), daha önceki dört haftadan 10 puan çıkarmıştı.
Bu sezonun ilk 22 haftasında kalesinde 49 gol gören Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde ilk 23 haftalar itibarıyla en fazla golü 2010/11 sezonunda yedi (51 gol).
Bu sezon Süper Lig'de rakip kalelere en az isabetli şut gönderen takım olan Denizlispor (69), aynı zamanda girdiği net gol pozisyonlarını gole çevirme yüzdesi en düşük ekip (%29; 11/38).
2019/20 Süper Lig sezonunda penaltıdan en fazla gol yiyen takım Kasımpaşa (8). İstanbul ekibi, 2007/08'den sonraki dönemde Süper Lig'de mücadele ettiği hiçbir sezonda dokuz penaltı golü yemedi.
Kasımpaşa'nın Süper Lig'de attığı son dokuz golün yedisi duran top sonucu geldi (4 korner, 2 penaltı & 1 frikik).
Bu sezon Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Mame Thiam'ın çektiği son dört isabetli şutun üçü gol oldu ancak son iki karşılaşmayı isabet bulamadan tamamladı.
Denizlispor forması giyen Hugo Rodallega'nın Süper Lig kariyerinde Kasımpaşa'dan (4) daha fazla gol attığı tek takım Beşiktaş (6).

Denizlispor

Kasımpaşa - Denizlispor maçı ilk 11'ler

Kasımpaşa:  Ramazan, Hadergjonaj, Meriah, Brecka, Haddadi, Tirpan, Quaresma, Tarkan, Aytaç, Ndongala, Gohou

Denizlispor:  Stachowiak, Zeki, Oğuz, Mustafa, Özgür, Sackey, Sacko, Alssati, Murawski, Estupinan, Rodallega

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.