Kasımpaşa İstanbulspor'u 2-1 yendi

Kasımpaşa İstanbulspor'u 2-1 yendi
Kasımpaşa, Süper Lig'in 29'uncu haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.

STAT: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

HAKEMLER: Çağdaş Altay, Hakan Yemişken, Mehmet Salih Mazlum

İSTANBULSPOR: Alp Arda - Okan Erdoğan, Deli, Vorobjovas, Loshaj, Eslem Öztürk (Dk. 61 Vefa Temel), Duhaney (Dk. 81 Eren Arda Şan), Sambissa, Mamadou, Jackson (Dk. 81 Ali Yaşar), Emrehan Gedikli (Dk. 45+1 İzzet Topatar) (Dk. 81 Özcan Şahan)

KASIMPAŞA: Gianniotis - Winck, Omeruo, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Gökhan Gül, Fall (Dk. 68 Oğulcan Çağlayan), Hajradinovic, Aytaç Kara (Dk. 89 Bastien), Rochinha (Dk. 77 Porozo), Da Costa

GOLLER: Dk. 25 Loshaj (İstanbulspor) - Dk. 53 Da Costa, Dk. 71 Ben Ouanes (Kasımpaşa)

SARI KARTLAR: Osman Zeki Korkmaz (Teknik Direktör), Alp Arda, İzzet Topatar (İstanbulspor)

Kasımpaşa, Süper Lig'in 29'uncu haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti. Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 53'üncü dakikada Da Costa ve 71'inci dakikada Ben Ouanes kaydetti. İstanbulspor'un tek golü ise 25'inci dakikada Loshaj'dan geldi.

25'inci dakikada İstanbulspor öne geçti. Eslem Öztürk'ün pasıyla sol kanatta topla buluşan Jackson'un ceza sahası içerisine ortasına iyi yükselen Loshaj'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

35'inci dakikada Kasımpaşa etkili geldi. Aytaç Kara'nın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Winck, ceza sahası içi sağ çaprazına doğru hareketlenen Hajradinovic'i gördü. Bu oyuncunun sağ ayağıyla yerden içeri çevirdiği topa altıpas üzerinde bekletmeden vuran Da Costa'nın şutunu kaleci Alp Arda kurtardı.

38'inci dakika İstanbulspor gole yaklaştı. Orta alanda Aytaç Kara'nın hatalı pasında topla buluşan Emrehan Gedikli, topla kat ederek ceza sahası içerisine kadar girdi. Kaleci Gianniotis ile karşı karşıya kalan Emrehan Gedikli'nin dokunuşunda Gianniotis topun sahibi oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi İstanbulspor'un 1-0 üstünlüğü ile bitti

49'uncu dakikada Kasımpaşa Rochinha ile etkili geldi. İstanbulspor savunmasında Okan Erdoğan'ın kafayla uzaklaştırdığı top, ceza sahası dışı sol çaprazındaki Rochinha'nın önüne düştü. Bu oyuncunun bekletmeden yerden vuruşunda kaleci Alp Arda topu kornere çeldi.

53'üncü dakikada Kasımpaşa beraberlik golünü buldu. Orta alanın önünde Gökhan Gül'ün pasıyla topla buluşan Hajradinovic, savunma arkasına sarkan Da Costa'yı gördü. Bu oyuncunun ceza sahası içi sağ çaprazından şutunda top sol direğe de çarparak ağlara gitti: 1-1.

56'ncı dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı. Sağ kanatta topla buluşan Fall, pasını hemen yanındaki Winck'e aktardı. Bu oyuncunun ceza sahası dışı sağ çaprazından sol ayağıyla yaptığı sert şutu kaleci Alp Arda kurtardı.

71'inci dakikada Kasımpaşa öne geçti. Sol kanattan Hajradinovic'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisine gelen topa iyi yükselen Ben Ouanes'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2.

90+3'üncü dakikada Kasımpaşa etkili geldi. Bastien'in pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Ben Ouanes'in içeri çevirdiği top Oğulcan Çağlayan'a geldi. Oğulcan'ın sağ ayağıyla yaptığı vuruşta kaleci Alp Arda gole izin vermedi.

Ceza sahası yayı çizgisinde topu önünde bulan Gökhan Gül'ün şutunda top bir kez daha savunmadan döndü. Ceza sahası dışı sol çaprazında topu önünde bulan Yasin Özcan'ın sert şutunda kaleci Alp Arda, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Karşılaşmayı konuk ekip Kasımpaşa 2-1 kazandı.

Kasımpaşa rakibini evinde 2-1 yendi

Kasımpaşa rakibini evinde 2-1 yendi

Kasımpaşa rakibini evinde 2-1 yendi

Kasımpaşa rakibini evinde 2-1 yendi

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.