Kasımpaşa Karagümrük canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan - 20 Şubat Cumartesi

Kasımpaşa Karagümrük canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan - 20 Şubat Cumartesi
Süper Lig'de cumartesi günü İstanbul'da açılıyor. 59 yıl sonra karşı karşıya gelen ve ekim ayında oynadıkları müsabaka 1-1 sona eren Kasımpaşa ile Karagümrük kozlarını paylaşıyor. Ev sahibi kötü gidişata dur demek, deplasman temsilcisi ise Fenerbahçe ile maçı ile dur dediği iyi formuna kaldığı yerden devam etmek istiyor. Zorlu müsabaka da taraftarlar tarafından canlı seyredilecek. Kasımpaşa Karagümrük canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 internetten donmadan canlı izle alternatifleri haberimizde yer alı

Süper Lig'de cumartesi günü İstanbul'da açılıyor. 59 yıl sonra karşı karşıya gelen  ve ekim ayında oynadıkları müsabaka 1-1 sona eren Kasımpaşa ile Karagümrük kozlarını paylaşıyor. Ev sahibi kötü gidişata dur demek, deplasman temsilcisi ise Fenerbahçe ile maçı ile dur dediği iyi formuna kaldığı yerden devam etmek istiyor. Zorlu müsabaka da taraftarlar tarafından canlı seyredilecek. Kasımpaşa Karagümrük canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 internetten donmadan canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Kasımpaşa Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki İstanbul ekibini karşı karşıya getirecek olan Kasımpaşa Karagümrük maçı saat 13.30'da beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Kritik maçı beinconnect.co.tr/spor/haftanin-maclari linkinden izleyebilirsiniz. Üyelilk almanız gerekmektedir.


Kasımpaşa Karagümrük öncesi dikkat edilmesi gerekenler

Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği ilk Süper Lig maçından beraberlikle ayrılan Kasımpaşa, daha sonraki iki karşılaşmayı toplam altı gol atarak kazandı.
Kasımpaşa ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybetmeyen Fatih Karagümrük (1G 1B), daha önceki beş karşılaşmada galibiyet alamamıştı (2B 3M).
Son iki Süper Lig maçını kaybeden Kasımpaşa, bu sezon üst üste üç yenilgi almadı.
Süper Lig'de çıktığı son dört deplasman maçını kaybetmeyen Fatih Karagümrük (3G 1B), son iki karşılaşmada kalesini gole kapattı.
Kasımpaşa'nın İstanbul takımlarını konuk ettiği son 13 Süper Lig maçı berabere bitmedi (6G 7M).
İstanbul takımlarına konuk olduğu son 13 Süper Lig maçının 12'sini kaybeden Fatih Karagümrük, tek galibiyetini son karşılaşmada Başakşehir'i yenerek aldı.
Bu sezon Süper Lig'de penaltı golü bulunmayan tek takım olan Kasımpaşa, aynı zamanda Başakşehir'in (8) ardından beyaz noktadan en fazla gol yiyen iki ekipten biri konumunda (6; Göztepe ile eşit).
Son üç Süper Lig maçında birer gol kaydeden Isaac Thelin, Kasımpaşa formasıyla çıktığı ilk karşılaşmadan (11 Ocak 2021) bu yana takımının attığı gollerin %63'üne doğrudan katkı sağladı (5 gol & 1 asist).
Bu sezon Süper Lig'deki dört gol kaydeden Fabio Borini'nin, lig kariyerinde daha fazla gol sevinci yaşadığı son sezon 2015/16 (Sunderland formasıyla Premier Lig'de 5 gol).
Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'de attığı son dört deplasman golünün üçünde Jimmy Durmaz'ın doğrudan katkısı var (1 gol & 2 asist).


 

Kasımpaşa Karagümrük maçı muhtemel 11'leri

Kasımpaşa: Ertuğrul, Haddadi, Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Aytaç, Bistrovic, Yusuf, Hodzic, Koomson, Thelin

Karagümrük: Aykut, Koray, Campi, Roco, Balkovec, Ndiaye, Ndao, Biglia, Borini, Bertolacci, Ademi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.