Kasımpaşa Pendikspor maçı canlı izle Bein Sports 2 26 Ağustos

Kasımpaşa Pendikspor maçı canlı izle Bein Sports 2 26 Ağustos
 DAMGA Editörü
Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasındaki ikinci gün sona eriyor. Adreslerden biri İstanbul olacak. Kasımpaşa evinde Pendikspor. İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği zorlu karşılaşma ilgiyle izlenecek. Maçın yayın bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dün akşam Konyaspor'un Gaziantep FK'yı yendiği karşılaşma ile başlayan Trendyol Süper Lig'in ikinci gününde de birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynanacak. O adreslerden biri de İstanbul olacak. İki haftada 4 puan toplayan Paşa evinde Beşiktaş deplasmanından beraberlikle çıkmayı başaran Pendikspor'u ağırlıyor. İki ekibin çetin bir mücadelesini izlemek isteyenler yayın bilgilerini araştırarak heyecana ortak olmaya çalışıyor. Kasımpaşa Pendikspor maçı canlı izle Bein Sports 2 26 Ağustos alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Kasımpaşa Pendikspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa Pendikspor maçı saat 19.15'te başlayacak. Kritik sınav Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa Pendikspor maçı OPTA verileri

  • Pendikspor, Kasımpaşa'nın Süper Lig tarihinde karşılaşacağı 55'inci takım olacak. Lacivertli-beyazlıların şu an en üst ligde mücadele eden takımlar arasında mağlup edemediği bir rakibi bulunmuyor.
  • Bugüne kadar Pendikspor'u konuk ettiği altı lig maçının sadece birini kazanan Kasımpaşa (2B 3M), tek galibiyetini 1987/88 3. Lig sezonunda 2-1'lik skorla aldı.
  • Kasımpaşa ile oynadığı son sekiz lig maçını kaybetmeyen Pendikspor (5G 3B), Şubat 2003'teki 1-1'lik beraberlikten sonra rakip oldukları dört karşılaşmada puan vermedi.
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son 13 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Kasımpaşa (4B 8M), tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada İstanbulspor'u 1-0 yenerek aldı (Mayıs 2023).
  • Kemal Özdeş göreve geldikten sonra iç sahada oynadığı beş Süper Lig maçında sırasıyla birer galibiyet ve mağlubiyet alan Kasımpaşa (3G 2M), son karşılaşmada Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.