Kasımpaşalı Yasin Özcan paylaşılamıyor!

Kasımpaşalı Yasin Özcan paylaşılamıyor!
Geçen sezondan bu yana A takıma yükseldiği Kasımpaşa'da performansıyla adından söz ettiren Yasin Özcan, birçok takımın transfer listesien girdi. Genç futbolcu ve kulübü için yaz ayları hareketli geçecek gibi görünüyor.

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen sahip olduğu olgunluk ve birden çok mevkide forma giyme yeteneği ile Kasımpaşa'da ön plana çıkan isimlerden biri haline gelen Yasin Özcan, adını her geçen gün daha da fazla duyuruyor. Stoper ve sol bekte oynayabilen genç oyuncu için şimdiden bir pazar oluştu ve çok sayıda kulüp kendisini takip ederek raporlarını oluşturuyor. Yaz aylarında ise ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Teklifler var

Geçtiğimiz ay başında bir programa konuk olan Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Yasin Özcan hakkında yaptığı açıklamada hem yurt içi hem de yurt dışından ilgilenenlerin ve tekliflerin olduğunu duyurmuştu. Özellikle Fenerbahçe'nin adı oldukça fazla zikredildi. Yasin'in ilk hedefi ise Avrupa'da oynamak ve milli takımda kalıcı hale gelebilmek.

2 yıl daha kontratı bulunuyor

Bu sezon 30 maça çıkıp 2 gol ve 1 de asistlik performans sergileyen Yasin'in sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Bu da Kasımpaşa'nın elini transferde güçlendiriyor. Daha önce pek çok oyuncunun yetiştiği yer olarak adından söz ettiren ve yıldız isimler de satan Paşa'nın, genç stoper için beklentisi 15 milyon euro seviyelerinde.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.