Kasımpaşa'nın inadı sürüyor

Kasımpaşa'nın inadı sürüyor
Adana Demirspor engelini 3 golle aşan Kasımpaşa, Avrupa kupaları iddiasını gün geçtikçe daha da güçlendiriyor. Direkt Beşiktaş ve Trabzonspor'un oynayacağı karşılaşmalar sonrası sıralaması da değişebilir, fark da kapanabilir.

Trendyol Süper Lig'in 25'inci haftasında Adan Demirspor'a konuk olan Kasımpaşa, rakibini 3-1 yenerek puanını 38'e çıkardı. Paşa, başarılı grafiğini sürdürürken Avurpa kupası iddiasını da giderek güçlendiriyor.

Adana'da da 3 gollü galibiyet
Son dönemde Beşiktaş ve Trabzonspor deplasmanlarında aldığı 3 gollü galibiyetlerle adından söz ettiren Kasımpaşa, Adana Demirspor'u da 3-1 yenerek haftanın ilk karşılaşmasından 3 puanla ayrılmayı başarmıştı. İstanbul ekibine zaferi getiren golleri Fall, Aytaç ve Hajradnovic kaydetmişti.

'Bulduğumuz fırsatları sonuçlandırıyoruz'
Maç sonu basın toplantısında konuşan Kasımpaşa’nın Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, “Bizim için çok önemli bir müsabakaydı. Ligdeki yerimizi belirleyici, bundan sonraki hedefimizi, durumumuzu çizecek bir maçtı. Kazandık ve maç fazlasıyla dördüncü sıradayız. Bizim için çok keyif verici bir durum. Biz müsabakalarda topu çok ayağımızda tutan bir takım değiliz ancak yakaladığımız fırsatları çok hızlı bir şekilde sonuçlandırmayı başarabilen oyun yapısına sahibiz. Bu da rakiplerimiz için çok büyük bir tehdit. Bu yönümüzü geliştireceğiz, daha da iyiye gideceğiz. 3 haftadır Sami hocamız bizimle değil cezasından dolayı. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz. Ayrıca bizi deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz”

Hedef Avrupa
Adana Demirspor karşısında aldığı galibiyetle 38 puana yükselen Paşa, bugün iki direkt rakibinin oynayacağı karşılaşmalar sonrasında konumunu daha da güçlü hale getirebilir. 38 puanla 4'üncü sırada bulunan lacivert beyazlılar, Beşiktaş'ın sadece 1 puan gerisinde. Trabzonspor'un ise 1 puan önünde. Olası kayıplar dengeleri değiştirebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.