Kasper Junker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Kasper Junker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'de Benik Afobe ile yolların ayrılması beklenirken kendisinden boşalan santrafor mevkisine Kasper Junker'in getirilebileceği konuşuluyor. Bu sezon performansıyla hatırı sayılır bir istatistik yakalayan golcü futbolcu hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Kasper Junker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Eddie Newton ile başlayan ve Abdullah Avcı ile devam eden sezonda önemli puan kayıpları yaşayan Trabzonspor'da devre arası adeta kurtarıcı olarak gözüküyor. Yönetim sezon başında yapılan hataları bu kez tekrarlamak istemezken gözünü de Norveç'e çevirdi. Bordo mavililer Sörloth ve Trondsen'in ardından Zinckernagel'in partneri Kasper junker'e de kancayı attı. Bu sezon 36 gole katkısı bulunan deneyimli golcü için girişimler de başladı. Peki, Kasper Junker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...


Kasper Junker kimdir?

5 Mart 1994 tarihinde Danimarka'nın Vejle şehrinde doğmuştur. 26 yaşındaki futbolcunun boyu 1.86 cm'dir. Futbola FC Djursland'da başlayan Junker, ülkesinde Randers, Freja, FC Fredericia, Aarhus ve AC Horsens formaları giydi. 2019 senesinde ise Stabaek'e kiralandı. Buradaki performansının ardından da Bodo Glimt tarafından bu sene başında 600 bin euro karşılığında bonservisi alındı. Güçlü yapısıyla dikkat çeken Dan futbolcu burada kendisine eşlik eden vatandaşı Zinckernagel ile birlikte iyi bir uyum yakaladı. Bodo Glimt'in bu sezon 100 kez rakip fileleri havalandırmasında büyük katkısı bulunan iki isim tam 78 golle katkı vererek çok önemli bir istatistik yakaladı. Kariyerinin zirvesinde bulunan deneyimli futbolcu tek başına 35 gollük performansa imza attı.

kasper junker


Kasper Junker Instagram hesabı

Daha önce Danimarka Milli Takımı forması giymeyen ancak son senedeki formu ile çağırılması beklenen Kasper Junker'in kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada yayınladığı fotoğraflarla takipçileri tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Kendisine @kasperjunker profilinden ulaşabilirsiniz.

kasper junker


Kasper Junker Transfermarkt

Trabzonspor'un listesinde bulunan ve menajeri tarafından farklı takımların da istediği iddia edilen Junker 1 Norveç Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2022 yılında kontratı sona erecek. Menajerlik şirketi ise Allan Bak Jensen'in sahibi olduğu Elite Consulting. Transfer piyasasındaki güncel değeri ise özelinde 700 bin euro olarak gözüküyor.

kasper junker


Evdeki hesap çarşıya uyacak mı?

Bir taraftan Kasper Junker'in transferi konuşulurken diğer yandan bordo mavililerin yabancı kontenjanı bu anlaşmaya engel. Çünkü Trondsen ile birlikte yabancı fazlası bulunan Trabzonspor'un en az iki isimle yollarını ayırması gerekiyor. Afobe ve Plaza'nın maliyetleri bel büküyor. Bu nedenle anlaşma biraz zor olabilir. İngiliz yıldız 1.3 milyon euro, Ekvadorlu oyuncu ise 620 bin euro kazanıyor. Yönetim en az zararla iki ismi göndermek adına mücadele verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.