Kayserispor Damjan Djokovic'i bekliyor

Kayserispor Damjan Djokovic'i bekliyor
Teknik direktörlük koltuğuna Dan Petrescu'yu getirerek yeni bir döneme başlayan HES Kablo Kayserispor'da Rumen çalıştırıcının eski takımında forma giyen Damjan Djokovic ile anlaşma tamam. Kulübüyle de pazarlıklar sürüyor. Transferin tamamlanması için temaslar hızlandırıldı.

Ligde aldığı kötü sonuçların ardından son iki maçını kazanan HES Kablo Kayserispor'da Samet Aybaba'nın ardından teknik ditektörlük koltuğuna Dan Petrescu oturtuldu. Rumen çalıştırıcının istediği oyuncuların ilk sırasında ise Cluj'da forma giyen Damjan Djokovic yer alıyordu. Hırvat futbolcu ile anlaşan sarı kırmızılılar, kulübü ile de görüşmelerini sürdürüyor. Bonservis konusunda henüz anlaşma sağlanamadı ancak deneyimli oyuncunun İç Anadolu temsilcisinin formasını giymesine kesin gözle bakılıyor. Bordo beyazlıların direttiği 1 milyon euroluk fiyat için pazlarlıklar sürüyor.


90 dakika oynadı

Transferinin sonlanmasına çok az kalan Damjan Djokovic, dün CFR Cluj'un FC Academica Clinceni ile oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Tecrübeli orta saha oyuncusu takımı için bir kez daha ne kadar önemli bir isim olduğunu göstermeyi başardı. Kayserispor taraftarı da kendisini büyük bir coşku ile bekliyor. Birçok kişi sosyal medyada sabırsızlandığını dile getiriyor.

damjan djokovic


Menajeri gazetemize konuşmuştu

Daha önce gazetemizin spor muhabiri Burak Zihni'ye konuşan Djokovic'in menajeri Costi Pilici şu ifadeleri kullanmıştı;

'Damjan Türkiye'yi çok seviyor. Ve burada kalmak istiyor. Türklerle çok iyi ilişkiler içerisinde ve Süper Lig'de forma giymek için hazır. Üçüncü kez bu şans önünde. Görüşmeler sürüyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Dhafra'nın teklifi var ancak orada oynamayı kesinlikle reddetti. Tutkulu ve ateşli taraftarların tribünlerde yer aldığı bir ortamı hayal ederek burada oynamanın kendisi için daha iyi olacağını düşünüyor. Marius Sumudica'nın durumuna göre Gaziantep'e imza atabiliriz. Gaziantep'i tecih ediyorum. Çünkü şehri, Sumudica'yı ve başkanı seviyorum. İnsanları da öyle. Burada sadece futbol işi yapmıyorum. Birçok dostum var. Sadece iş olarak değil. Hayatımın önemli parçaları gördüğüm insanlar. Türkiye hakkında çok şey biliyorum ve sürekli gidip geliyorum. Arkadaşlarım başkanın çok iyi bir insan olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde kararımızı verip buna göre imza atmak istiyoruz. Kulüplerin bize önerecekleri şartlar ve projeleri bizim için çok önemli'


damjan djokovic


Damjan Djokovic kimdir?

Damjan Đoković 18 Nisan 1990 tarihinde Hırvatistan'ın Zagreb kentinde doğmuştur. Ailesi savaş sebebiyle ülkeden göç etmek zorunda kalımştır. Bu sebeple vatandaşlığının da bulunduğu Hollanda'da başlamıştır. ADO Den Haag, Excelsior Rotterdam ve Sparta Rotterdam ile alt yapı kariyerlerinin ardından Spartak  Trnava ile ilk yurt dışı deneyimini yaşamıştır. Buradan İtalya'da Monza takımına imza atmıştır. Gösterdiği performansla birlikte daha da yükselen Hırvat futbolcu, Cesena ve Bologna formaları da giydi. 2013 yılında CFR Cluj'a kiralandı. İki sezon da Livorno'ya. Fransa kariyeri de yaşadı ve Ajaccio'ya geçiş yaptı. Adeta bir futbol gezgini olan 30 yaşındaki oyuncu Fürth ile Almanya'ya da ayak bastı. Spezia Calcio'da da yarım sezon geçirmesinin ardından ülkesine HNK Rijeka ile geri döndü. 2017-2018 sezonunda tekrardan CFR Cluj'a merhaba dedi.3 yıldır bu kulüpte oynuyordu. Boyu 1.90 cm'dir. Dirençli oyun stiliyle ön plana çıkan Kayserispor'un yeni transferi bu sezon 23 mücadelede  takımı için mücadele etti. BURAK ZİHNİ

damjan djokovic

UYARI: Bu haber Gazete Damga tarafından yazılmıştır. Kaynak göstermeden kullanmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.