Kayserispor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Kayserispor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında zorlu bir mücadele daha futbol severlerle buluşuyor. Kayserispor evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Kadir Has Şehir Stadı'ndaki kritik mücadele alt sıraları da yakından ilgilendiriyor. Kayserispor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.

Trabzonspor'un maç fazlasıyla liderliğe yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de maçlar pazar günü fikstürü ile devam ediyor. 8'inci haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri de Kayseri'de oynanacak. Aldığı sonuçlarla maç eksiği ile son sırada bulunan sarı kırmızılıların konuğu 16. sıradaki Kasımpaşa olacak. İki ekip de kazanarak kötü gidişe dur demek ve yeni bir sayfa açarak yükselişin ilk adımını atmak istiyor. Zorlu karşılaşmanın hakemi ise Atilla Karaoğlan. Mücadelenin yayın bilgileri de merakla araştırılıyor. İki takımın taraftarları ve binlerce futbol sever Kayserispor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularını soruyor. Hazırladığımız haberde Kayserispor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri bulunmaktadır.
 


Kayserispor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan Spor Toto Süper Lig maçı bugün saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Bein Sports 1'den canlı izleyebilirsiniz.

 

Kayserispor Kasımpaşa beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Kayserispor Kasımpaşa maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


aytaç kara
 


21. randevu

Bugün Kayseri'de karşılaşacak olan Kayserispor ile Kasımpaşa, 2007'de başlayan rekabetlerinde 21. kez birbirleriyle mücadele edecek. İki takım arasında daha önce oynanan 20 maçta sarı kırmızılıların büyük üstünlüğü var. Ev sahibi ekip 20 mücadelenin 10'unu kazandı. Paşa ise 4 kez galip geldi. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor'un ev sahibi olduğu müsabakalarda da 4-2 üstünlüğü var. 4 kez ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Paul-Georges Ntep de Madiba


Kasımpaşa kazanamadı

İki takım arasındaki son beş maçta İstanbul temsilcisi galibiyet elde edemedi. 5 Mart 2017'de oynanan mücadelede alınan 2-2'lik beraberliğin ardından İstanbul'daki iki müsabakadan birinden rakibine diş geçiremeyen Paşa sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılırken diğerinde ise 3-0 yenildi. Deplasmanda çıktığı karşılaşmaların ikisinde de mağlup oldu.


Trabzon'dan puan aldı ama...

Kasımpaşa Ricardo Quaresma gibi önemli bir ismi transfer etmesine rağmen sahada istediği sonuçları alamadı. Lacivert beyazlılar Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp futboluyla umut verse de devamını getiremedi. Antalyaspor, Ankaragücü ve Galatasaray'a yenilen lacivert beyazlılar Antalyaspor ve Denizlispor'u mağlup edip forma girdi ancak bu kez de Konyaspor engeline takılıp 4-1 gibi farklı bir yenilgi aldı.


Henüz galibiyeti yok

Dün Gençlerbirliği'nin Antalyaspor'u yenmesiyle ligde galibiyet alamayan tek takım olarak kalan Kayserispor zinciri kırmak ve üst sıralara doğru çıkışa geçmek amacında. Sezona Alanya mağlubiyeti ile başlayan sarı kırmızılılar Ankaragücü ile berabere kaldı. Evinde Galatasaray'a 3-2 yenildikten sonra Antalyaspor ve Denizlispor karşısında beraberlikler çıkarak İç Anadolu ekibi Konyaspor'a 2-1, Göztepe'ye de 4-0 yenilince son sıraya demir attı.
 


Kayserispor Kasımpaşa muhtemel kadrolar

Kayserispor: Lung, Lopes, Poulain, Abdennour, Atila, Rienstra, Djedje, Umut, Hasan, Ziya, Ntep

Kasımpaşa: Fatih, Veigneau, Veysel, Ben Youssef, Hafez, Khalili, Aytaç, Quaresma, Hajradinovic, Thiam, Mustafa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.