Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle Bein Sports 2 linki | Donmadan internetten

Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle Bein Sports 2 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'de 23. haftanın cumartesi günü Kayseri'de açılıyor. 22 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'te Kayserispor ile Konyaspor kozlarını Kadir Has Stadyumu'nda paylaşacak. Karşılaşma iki takımın sıralaması açısından da büyük önem taşıyor. Alacakları galibiyetle yeni bir sayfa açmak isteyen iki ekibin mücadelesi nefes kesecek. Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle linki haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de 23. haftanın cumartesi günü Kayseri'de açılıyor. 22 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'te Kayserispor ile Konyaspor kozlarını Kadir Has Stadyumu'nda paylaşacak. Karşılaşma iki takımın sıralaması açısından da büyük önem taşıyor. Alacakları galibiyetle yeni bir sayfa açmak isteyen iki ekibin mücadelesi nefes kesecek. Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle linki haberimizde yer alıyor. Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle linki haberimizde yer alıyor.
 


Kayserispor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Kayserispor Konyaspor maçı saat 14:00'te başlayacak ve Bein Sports 2 HD'den canlı yayınlanacak.
 


Kayserispor Konyaspor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Kayserispor Konyaspor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

Kayserispor


Kayserispor Konyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanan son sekiz Süper Lig maçı berabere bitmezken; galibiyet sayılarında yeşil beyazlı ekibin 5-3'lük üstünlüğü bulunuyor.
Geçen sezon Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenen Konyaspor, Süper Lig tarihinde rakibini dış sahada üst üste iki kere mağlup edemedi (1G 4B 5M).
Süper Lig'de oynadığı son dört maçta beş puan toplayan Kayserispor (1G 2B), daha önceki sekiz karşılaşmanın yedisini kaybetmiş ve sadece üç puan alabilmişti (1G).
Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçında dört puan toplayan Konyaspor (1G 1B), aynı puanı daha önceki yedi karşılaşmada kazanmıştı (1G 1B 5M).
2019/20 Süper Lig sezonunda oynanan maçların ikinci yarılarında en fazla gol yiyen takım Kayserispor (34). Konyaspor ise bu zaman aralığında en az gol sevinci yaşayan ekip konumunda (8).
Bu sezon evinde oynadığı Süper Lig maçlarında en fazla şuta izin veren takım Kayserispor (171). Dış sahada ise Konyaspor'dan daha az isabetli şut çeken bir ekip yok (29; Göztepe ve Rizespor ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol yiyen iki takım olan Konyaspor ve Kayserispor (dokuzar), aynı zamanda bu şekilde en az gol bulan İki ekip konumunda (Kayserispor; 0 & Konyaspor; 1).
Süper Lig'in 2019/20 sezonunda Kayserispor formasıyla en fazla gol katkısı yapan isim olan Bernard Mensah (2 gol & 5 asist), takımının iç sahada attığı son beş golün üçüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).
Bu sezon Süper Lig'de Konyaspor formasıyla en fazla gol atan oyuncu olan Farouk Miya (5 gol), çektiği son 15 şutta fileleri bulamadı.
Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig kariyerinde Kayserispor'a konuk olduğu üç karşılaşmayı da gol atamadan kaybetti.

Konyaspor
 


Kayserispor Konyaspor muhtemel 11'leri

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Angelo, Emre Taşdemir, Campanharo, Situm, Djedje, Mensaj, Henrique, Mesanovic

Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Selim, Anicic, Guilherme, Shengelia, Jonsson, Jevtovic, Milosevic, Thuram, Hurtado

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.