Kayserispor Medipol Başakşehir maçı canlı izle Bein Sports 2 linki | Donmadan internetten

Kayserispor Medipol Başakşehir maçı canlı izle Bein Sports 2 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'de pazar günü Kayseri'de sürüyor. Geçtiğimiz haftayı kayıpla kapatan iki takım kozlarını paylaşacak. Kayserispor Medipol Başakşehir maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 linki haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de pazar günü Kayseri'de sürüyor. Geçtiğimiz haftayı kayıpla kapatan iki takım kozlarını paylaşacak. Kayserispor Medipol Başakşehir maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Kayserispor Medipol Başakşehir maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.


Kayserispor Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Kayserispor Medipol Başakşehir maçı saat 16:30'da başlayacak ve Bein Sports 2 HD'den canlı yayınlanacak.
 

Kayserispor Medipol Başakşehir maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Kayserispor Medipol Başakşehir maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

Medipol Başakşheir


Kayserispor Medipol Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Başakşehir'i konuk ettiği son beş Süper Lig maçında da birer gol yiyen ve galip gelemeyen Kayserispor (2B 3M), rakibini iç sahada en son Aralık 2011'de mağlup edebilmişti (1-0).
Kayserispor ile oynadığı son 11 Süper Lig maçını kaybetmeyen Başakşehir (8G 3B), bu karşılaşmaların sekizinde gol yemedi, yediği maçların üçünde de sadece birer gol yedi.
Kayserispor'un Süper Lig'de aldığı son üç galibiyet de iç sahada gelirken, bu maçların ikisinde rakibi İstanbul takımlarıydı (vs Kasımpaşa & Fenerbahçe).
Süper Lig'de çıktığı son altı deplasman maçında sırasıyla bir galibiyet, bir beraberlik alan Başakşehir, son dış saha karşılaşmasında Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı.
2019/20 Süper Lig sezonunda ceza sahası dışından gol atamayan tek takım olan Kayserispor, aynı zamanda bu şekilde en fazla gol yiyen ekip (8).
Bu sezon Süper Lig maçlarında skor olarak sadece 91 dakika geride oynayan Başakşehir, bu alanda ligin en başarılı takımı konumunda.
Süper Lig'in ilk 15 haftasında oynanan maçların ikinci yarılarında en fazla gol yiyen takım olan Kayserispor (20), bu gollerin 11'ini son 15 dakikalarda kalesinde gördü.
Bu sezon en fazla Süper Lig maçında açılış golünü atan iki oyuncudan biri Enzo Crivelli (4; Alexander Sörloth ile birlikte).
Bülent Uygun, teknik direktör olarak Süper Lig'de Başakşehir'e karşı dokuz maça çıktı ve bu karşılaşmaların altısında sahadan üç puanla ayrıldı (1B 2M).
Süper Lig'de Kayserispor ile altı kez karşılaşan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, rakibine sadece Aralık 2017'de (Akhisarspor 0-2 Kayserispor) mağlup oldu (3G 2B).

Kayserispor
 


Kayserispor Medipol Başakşehir muhtemel 11'leri

İstikbal Mobilya Kayserispor
Silviu Lung
Miguel Lopes
Benoit Poulain
Mert Kula
Yasir Subaşı
Brice Dja Djedje
Hasan Hüseyin Acar
Emre Demir
Bernard Mensah
Ziya Alkurt
Artem Kravets

Başakşehir
Mert Günok
Junior Caiçara
Carlos Ponck
Alexandru Epureanu
Gael Clichy
Mehmet Topal
Edin Visca
Danijel Aleksic
İrfan Can Kahveci
Eljero Elia
Enzo Crivelli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.