Kayserispor Trabzonspor maçı canlı izle | beIN SPORTS 1 canlı izle

Kayserispor Trabzonspor maçı canlı izle | beIN SPORTS 1 canlı izle
Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun son haftasında Trabzonspor, Kayserispor'a konuk oluyor. Bordo mavililer yarışı kaybetmesinin ardından ikinci sıradaki yerini korumak isterken sarı kırmızılılar ise küme düşme hattından kurtulmak için kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Hem Şampiyonlar Ligi'ne katılacak hem de küme düşecek takımları belirleyecek kritik mücadelede alınacak her sonuç çok kritik bir önem taşıyacak. Kayserispor Trabzonsmaçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle linki haberimi

UEFA Avrupa Ligi maçları ile başladığı sezonda artık sona gelen Trabzonspor, şampiyonluk yarışını Başakşehir'e kaptırmasının ardından Şampiyonlar Ligi'ne gidecek sıralamayı korumak ve Kayserispor'u yenmek istiyor. Sarı kırmızılılar da gelecek sezon da yien Süper Lig'de mücadele edecek sonucu alarak kazanmak amacında. İki takım arasında nefes kesecek mücadeleyi binlerce kişi izleyecek ve takip edecek. Fırtına'da Eddie Newton kulübede olacak. Prosinecki ise öğrencilerini bu maça çok iyi hazırladı. Kayserispor Trabzonspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 izle linki haberimizde yer alıyor.



Kayserispor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelelerinden biri olan Kayserispor Trabzonspor maçı saat 21:00'de başlayacak ve Bein Sports 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 


Kayserispor Trabzonspor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Kayserispor Trabzonspor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

Kayserispor


Kayserispor Trabzonspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Trabzonspor'u konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kazanamayan Kayserispor (1B 4M), bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamadı. Sarı kırmızılı ekibin rakibine karşı son iç saha galibiyeti, 2012/13 sezonunda Robert Prosinecki yönetiminde gelmişti (2-1).
Kayserispor'u Süper Lig'de dört maçtır yenen Trabzonspor, bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 16 gol gönderdi. Bordo mavili ekibin 2013/14 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla mağlup ettiği iki takımdan biri Kayserispor (9; Rizespor ile birlikte).
Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kazanamayan Kayserispor (1B 2M), daha önce üç maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Sarı kırmızılı ekip bu karşılaşmada Trabzonspor'u yenemezse Süper Lig'den düşecek.
Son iki Süper Lig maçını kaybeden Trabzonspor, Ağustos-Eylül 2016 arasından bu yana üst üste üç yenilgi almıyor.
Kayserispor, 2013/14'ten bu yana ligde yer aldığı sezonların son haftalarında oynadığı beş maçı da kaybetti.
Trabzonspor, Süper Lig'e verilen aranın ardından puan kaybettiği beş maçta da skor avantajı yakaladı (12 puan; 3B 2M).
Kayserispor'un Süper Lig'de attığı son dört golün üçünü Artem Kravets kaydetti.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kurtarış yapan kaleci olan Silviu Lung Jr. (118), 2014/15 sonrası dönemde tek sezonda ulaşılan en yüksek sayıyı geçmek için sahaya çıkıyor (Ramazan Köse – 2017/18'de 123 kurtarış).
Süper Lig'in son dört sezonunda sol ayakla atılan en fazla gol, bu sezonun ilk yarısında oynanan Trabzonspor-Kayserispor maçında geldi (6; Sörloth x2, Sturridge x2, Nwakaeme & Ömer).
Alexander Sörloth, Süper Lig'e verilen aranın ardından rakip kaleye çektiği dört isabetli şutta dört gol buldu.

Trabzonspor
 


Kayserispor Trabzonspor muhtemel 11'leri

Kayserispor: Lung, Lopes, Rienstra, Sapunaru, Yasir, Hasan, Aksek, Djedje, Henrique, Campanharo, Kravets. 

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Abdurrahim, Ndiaye, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Ekuban, Sörloth.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.