Kayserispor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler...

Kayserispor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler...
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftası kritik bir mücadeleye sahne olacak. Fenerbahçe'yi yenerek moral bulan Trabzonspor, son sıralarda bulunan Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Peki Trabzonspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Geride kalan haftayı muhteşem bir oyun ve Fenerbahçe galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor'un konuğu olacak. Bordo mavililer bu zor deplasmandan 3 puanla dönerek Konyaspor'u da yenip Beşiktaş karşısına özgüvenle çıkmak istiyor. Takımda sakatlığı bulunan Juraj Kucka ve Majid Hosseini'nin yanısıra cezalı Onazi de forma giyemeyecek. Ev sahibi ekipte de Atila Turan kart cezalısı, Sakıb Aytaç ve Oğuzhan Berber ise sakat. Geçen hafta aldığı galibiyetle üzerindeki kara bulutları dağıtan Trabzonspor 19 puanla 7. sırada bulunuyor. Son beş maçından sadece bir kez zaferle ayrılan Kayserispor ise 12 puanla 17. basamakta yer alıyor.

Kayserispor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig'de oynanacak olan Kayserispor - Trabzonspor maçı 1 Aralık 2018 Cumartesi saat 19.00'da beINSPORTS1 ekranlarından yayınlanacak.

Öğretmenoğlu yönetecek
Kayserispor ile Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek olan zorlu karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu görev yapacak. Yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ile Murat Ergin Gözütok üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi de Kutluhan Bilgiç.

Galibiyetleri iç sahada
Kayserispor bu sezon Süper Lig'de aldığı iki galibiyeti evinde oynadığı Antalyaspor ve Sivasspor maçlarında elde etti. Sarı kırmızılılar rakiplerini 2-0 yenerken Yeni Malatyaspor ile 0-0, Çaykur Rizespor ile de 2-2 berabere kaldı ve toplamda 12 puan topladı. Deplasmanda ise sadece Fenerbahçe'yi yenebildi. Trabzonspor çıktığı deplasman maçlarında sadece Akhisar Belediyespor'u yendi. Başakşehir'e 2-0, Alanyaspor'a 1-0, Yeni Malatyaspor'a 5-0 yenilen bordo mavililer Antalyaspor ile 1-1, Ankaragücü ile de 2-2 berabere kaldı.

Kayserispor ilk 11'i;
Lung, Lopez, Sapunaru, Kana Biyik, Levent Gülen, Chery, Mensah, Rotman, Deniz Türüç, Umut, Bilal

Trabzonspor'un ilk 11'i;
Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Batuhan (Olcay), Sosa, Yusuf, Abdülkadir, Nwakaeme, Rodallega

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.