Keçiörengücü - Galatasaray Türkiye Kupası maçı izleme linki - A Spor izle

Keçiörengücü - Galatasaray Türkiye Kupası maçı izleme linki - A Spor izle
Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım unvanını taşıyan Galatasaray TFF 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü deplasmanında. Mücadeleyi izlemek isteyen futbol severler için yayın bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ligde Beşiktaş'a yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Galatasaray hafta içi mesaisinde Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Evinde Rizespor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar hafta sonu oynanacak mücadele öncesi de moral bulmak ve ikinci maça avantajlı bir skorla çıkmak amacında. Manisa Belediyespor ve Erzurumspor'u kupada saf dışı bırakarak dikkat çeken mor beyazlılar performansıyla sürpriz yapmak istiyor. Keçiörengücü - Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası hangi kanalda ve saat kaçta? sorusunun cevabı da haberimizde.

Keçiörengücü - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Başkent Ankara’daki Aktepe Stadı’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 13.00’te başlayacak. Aspor'dan (aspor sitesinden canlı izlenebilir) canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

3 sakat, 3 de cezalı var
Galatasaray geçen sezon kupanın yarı finalinde Akhisarspor’a elenmişti. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 18, 19 ya da 20 Aralık’ta İstanbul’da oynanacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Belhanda, Sinan, Emre Akbaba ile cezalılar Ndiaye, Donk ve Serdar Aziz kadroda yer almayacak. Son 9 resmi maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Aslan, bugünkü mücadelede kötü gidişi bitirmeyi hedefliyor.

Galatasaray'ın Keçiörengücü kadrosu
Kaleciler: Batuhan Şen, İsmail Çipe
Defans: Mariano, Maicon, Ahmet, Linnes, Ömer, Nagatomo, Sefa Özdemir
Ortasaha: Rodrigues, Selçuk, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Recep Gül, Gökay Güney, Mustafa Kapı, Abdussamed Karnuçu, Celil Yüksel
Forvet: Onyekuru, Ali Yavuz Kol, Muğdat

Rodrigues’in cezası bitti
Fenerbahçe derbisinde, Belhanda’ya tokat atan Jailson’u tünele kadar kovaladığı için 3 maç men cezası alan Rodrigues, bugünkü kupa sınavıyla takıma geri dönecek. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, derbi sonrası men alan oyuncular arasında cezası sona eren ilk isim oldu.

Kimin ne kadar cezası kaldı?
Donk: 3 maç
Ndiaye: 2 maç
Serdar Aziz: 2 maç
Fatih Terim: 7 maç
Hasan Şaş: 5 maç

Suni çimde oynanacak!
Keçiörengücü ile Galatasaray arasındaki kupa mücadelesi, suni çim zeminde oynanacak. 5 bin seyirci kapasiteli stadı 3. Lig takımı Altındağ da kullanıyor. Oyuncuların Aktepe Stadı’nda zemine alışması için, Sarı- Kırmızılı ekibin İstanbul’daki son idmanları da suni çimde yapıldı. Bugün Ankara’da sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının ise 9-10 derece civarında seyretmesi tahmin ediliyor.

7 haftadır kazanıyorlar
2. Lig Beyaz Grup takımı Keçiörengücü, 15 hafta sonunda 31 puanla 4. sırada yer alıyor. Lider Sakarya’nın 4 puan gerisinde yer alan Başkent temsilcisi, ligde 7 haftadır kazanıyor. Kadrosundaki en tehlikeli isim, bu sezon 15 maçta 10 gol atan, 30 yaşındaki forvet Taha Balcı. Başkent ekibinin teknik direktörlüğünü Serkan Özbalta yapıyor, ancak lisans nedeniyle TFF’de Hamdi Yılmaz ismi yer alıyor.

A SPOR Canlı İzle
Keçiörengücü - Galatasaray maçı A SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbol severler aspor.com.tr üzerinden ve kanala bağlı mobil uygulamalardan erişim sağlayabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.