Kenny Hayes ve Osiris Eldridge'den imza

Kenny Hayes ve Osiris Eldridge'den imza
Bu sezon başında Fransa'nın Limoges ekibinden yaptığı dönüşle ikinci kez Arel Üniversitesi Büyükçekmece forması giymeye başlayan Kenny Hayes ve Trabzonspor'dan dönen Osiris Eldridge, kulüp ile olan sözleşmelerini uzatarak gelecek sezon da takımı için mücadele edecek. Büyükçekmece temsilcisi Osiris Eldridge'den sonra bir Amerikalı oyuncuyu daha kadroda tutmuş oldu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde bu hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Arel Üniversitesi Büyükçekmece'de Eldridge'den sonra Kenny Hayes gelecek sezon da takımda mücadele edecek. Daha önce farklı senelerde iki dönem Büyükçekmece ekibinin formasını giyen Hayes, gelecek sezon da takımına katkı sağlamaya çalışacak.

Ailemle mutluyum
Özhan Çıvgın'ın Karşıyaka'ya transferi sonrasında göreve gelen Serhat Şehit'in sözleşmesini uzatan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Osiris Eldridge'den sonra Kenny Hayes ile de anlaşmaya vardı. Şehit'in talepleri doğrultusunda başlayan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada eşi ve çocuğuyla Büyükçekmece'de çok mutlu olduğunu belirterek hem yönetimin hem de teknik ekibin yaklaşımlarının kendilerini sevindirdiğini ifade etti. Hayes Koç Serhat Şehit ve yönetime teşekkürlerini iletti.

Teklifleri reddettik
Trabzonspor'daki sözleşmesini uzatmayan Hayes gibi sezon başında takıma geri dönen Osiris Eldridge de Kenny Hayes ile birlikte oynamanın kendisini mutlu ettiğini açıkladı. Tecrübeli oyuncu teklif aldıkları anda diğer önerileri kabul etmediklerini ve Büyükçekmece için savaşmak istediklerini aktardı ve; 'Zorlu maçlar ve hep birlikte daha fazla savaşarak iyi günler yaşamak için buradayız' dedi.

kenny hayes
Kenny Hayes, eşi Devon Eastman ve kızı Carter

Takımın omurgasını inşa ediyoruz
Eldridge ve Hayes'in imzasının yanısıra son günlerdeki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı Genel Menajeri Serdar Çağlan; İki karakterli Osiris ve Kenney oyuncularımızla yeni sezonda da birlikte olma kararı aldık. Geçtiğimiz hafta Türkiye liglerine kazandırdığımız ve ligin en değerli oyuncuları arasına soktuğumuz ve  sonunda Avrupa Ligi takımına transfer ettiğimiz Davin Willams'tan sonra genç yabancı oyucumuz  Franck Yangue ile yolumuza devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Türk kaptanımız Deniz Kılıçlı ile de yeni sezon için sözleşmemiz sürüyor. Takımın omurgası hazır üstüne inşa ediyoruz. Amacımız genç ve yetenekli isimleri Türk basketboluna kazandırmak. Bu sezonu ligde daha iyi bir sıralama ile bitirip seneye daha oturmuş kadro ile mücadele etmek istiyoruz. Yeni adımlar başta kulübümüze ve Türk basketboluna güzellikler getirsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.