Kerem Aktürkoğlu'na talip yağıyor! Performansı sonrası sıraya girdiler

Kerem Aktürkoğlu'na talip yağıyor! Performansı sonrası sıraya girdiler
Galatasaray'a geldiği günden bu yana adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, yine en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Milli futbolcu için birçok kulüp yine sırada.

Galatasaray'ın bu sezonki performansına en büyük katkılardan birine sunan Kerem Aktürkoğlu'nun adı transfer piyasasında sıklıkla söz ediliyor. Mauro Icardi ile yakaladığı uyumla birlikte yine yıldızını parlatan milli futbolcu için gözler ocak ayına çevrildi. Eğer tatmin edici bir teklif gelirse 24 yaşındaki futbolcu yuvadan uçabilir. Talipleri de günden güne artıyor.

3 yıl daha kontratı var

2020-2021 sezonunda 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve her sene takımın skor istatistikleri konusunda zirvedeki isimlerden biri haline gelen Kerem AKtürkoğlu'nun 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sol kanat oyuncusunun hücum hattında gösterdiği performans sonrasında yeri giderek daha da sağlamlaştı. Şampiyonlar Ligi sezonundaki performansı da bonservisinde belirleyici rol oynayacak.

12 gole ismini yazdırdı

Sarı kırmızılıların yıldızı Kerem Aktürkoğlu bu sezon 16 maça çıksa da süre bazında 14'e yakın karşılaşmada oynadı. Söz konusu mücadelelerde 5 kez rakip fileleri sarsarken 7 defa da takım arkadaşlarına gol sevinci yaşattı. Özellikle köşe vuruşu ve duran top organizasyonlarından kazanılan gollerde Kerem'in adı en üst sıralardaydı.

United'ı yıktı!

24 Erzincanspor'dan geldiğinde çoğu kişinin adını dahi bilmediği Kerem Aktürkoğlu kazandığı şampiyonlukların yanı sıra bu sezon forma giymeye başladığı Şampiyonlar Ligi'nde de gol atmayı başardı. Manchester United deplasmanında attığı golle Galatasaray için beraberliği getirmişti. Yıldız oyuncunun ardından Icardi skoru tayin eden vuruşu yaparak tarihi zaferin gelmesini sağlamıştı.

Talipleri sırada

Adı daha önce de pek çok takımın transfer listesine giren ve özellikle de Lazio ile anılan Kerem Aktürkoğlu için United maçı sonrası Ada ekipleri de harekete geçti. Tottenham Hotspur'un başarılı hocası Ange Postecoglou, Kerem Aktürkoğlu'nu yakından takip ediyor. Arsenal scoutları da Manchester United maçında Kerem Aktürkoğlu'nu izledi. West Ham United'ın da transferde istekli olduğu yönünde iddialar var. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro. Yönetimin pazarlık masasına oturmak için en az 20-22 milyon euro beklediği öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.