Kevin Bua imzaya geliyor

Kevin Bua imzaya geliyor
Önümüzdeki sezon hem Süper Lig'de şampiyon olmayı hem de Avrupa'da başarıya ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, Basel’le yollarını ayıran 26 yaşındaki oyuncuyu transfer ediyor. İsviçreli futbolcuya 3 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 1 milyon Euro garanti ücret teklif edildi. Siyah-beyazlı takıma gelmeye sıcak bakan Kevin Bua, kararını birkaç gün içinde iletecek

Önümüzdeki sezon hem Süper Lig'de şampiyon olmayı hem de Avrupa'da başarıya ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, 10 Ağustos'ta top başı yapacak. Ayın sonunda Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme mücadelesine çıkacak olan siyah-beyazlılar, bu nedenle transferi kamp başlangıcına kadar bitirmeyi hedefliyor. Sabah'ın haberine göre; Yönetim, bu doğrultuda çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken listesinden yer alan sol kanat oyuncusu Kevin Bua'ya resmi teklifini iletti.

BONSERVİS BEDELİ YOK
Beşiktaş, 26 yaşındaki İsviçreli futbolcuya 3 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 1 milyon Euro garanti ücret önerdi. Kevin Bua'nın siyah- beyazlıların teklifine sıcak baktığı ve birkaç gün içerisinde kararını resmen ileteceği belirtildi. Kartal, Bua'ya N'Koudou ile rekabet ederek hücum gücünü artıracak transfer gözüyle bakıyor. Basel'le yollarını ayıran ve bonservis bedeli bulunmayan yıldız futbolcu, Beşiktaş'ın aradığı kriterlere tam anlamıyla uyuyor.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.