Kevin Strootman Galatasaray'a önerildi

Kevin Strootman Galatasaray'a önerildi
Galatasaray'a Marsilya'dan sürpriz bir öneri geldi: Kevin Strootman. Sarı-kırmızılı ekip, orta sahanın yükünü çekecek tecrübeli bir isim ararken Fransız kulübü menajerler aracılığıyla, Kevin Strootman'ı teklif etti. teknik direktör Fatih Terim, Hollandalı yıldızı listesine ekledi.

Süper Lig'de yeniden iddialı bir konuma gelmek isteyen Galatasaray bir yandan da Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da takviye çalışmalarını sürdürüyor. Orta sahasına 6/8 numarayı beraber oynayabilecek aynı zamanda takımın saha içi liderliğini de üstelenecek tecrübeli bir oyuncu arayan G.Saray'a sürpriz bir teklif geldi.

Sarı-kırmızılılarla aynı grupta yer alan Olimpik Marsilya, Kevin Strootman'ı önerdi. Hali hazırda formasını giydiği Cagliari'nin sözleşmesini feshetmeyi düşündüğü sol ayaklı Hollandalı oyuncuyu verebileceklerini iletti.

Daha önce Galatasaray'a aynı şartlarda Mitroglou'yu gönderen Marsilya'nın takımın en fazla kazanan oyuncularından birisi olan Strootman için sarı-kırmızılı takımdan kiralama ücreti istemeyeceği hatta maaşının bir kısmını karşılaşabileceği de gelen bilgiler arasında... Terim'in 31 yaşındaki oyuncuyu listesine eklediği ve takibe aldığı ifade edildi. Öte yandan Strootman, 2018 yılında Roma'dan Marsilya'ya 25 milyon euro gibi rekor denilebilecek bir bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Ancak gözden düşünce İtalyan takımlarına kiralık gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.