Kim Min-jae savaşı başladı! Tottenham, Porto ve Juventus onun peşinde

Kim Min-jae savaşı başladı! Tottenham, Porto ve Juventus onun peşinde
Fenerbahçe'nin bu sezon adından en çok söz ettiren transferi olarak dikkat çekmeyi sürdüren Kim Min-jae için Avrupa'nın önemli takımları sıraya girdi. İngilizler Tottenham, Porto ve Juventus'un yarışta olacağını yazdı.

Attila Szalai'nin takımdan ayrılma ihtimalinin günden güne arttığı Fenerbahçe'de Kim Min-jae'nin de fazla kalmaması gündemde. Güney Koreli stoperin Çin'den bu yana takip eden Porto'Nun yanı sıra Juventus ve Tottenham'ın da transfer yarışına dahil olduğu öne sürüldü. Takvim'in derlediği haberde, İngilizlere göre Tottenham, savunma oyuncusu için Juventus ve Porto ile rekabet edecek" Bharad Thirumalai'nin haberinde Kim Min Jae için İngiliz kulübünün 17 milyon Sterlin gibi bir rakımı gözden çıkartabileceği iddia edildi.



Serbest kalma maddesi 9 milyon euro iddiası

Haberin detayında; Kim'in önceki dönemde Tottenham'ın radarında olduğu doğrulandı. Ancak Sportif direktör Paratici ve teknik direktör Conte'nin de Güney Koreli oyuncuyu da beğendiği ifade ediliyor.. Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ve beklenen verimi aldığı Kim Min Jae'nin daha önce 9 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin olduğu iddia edilmiş ancak bu durum Fenerbahçe yönetimi tarafından doğrulanmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.