Kırkpınar Yağlı Güreşleri finali saat kaçta başlayacak, hangi kanalda?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri finali saat kaçta başlayacak, hangi kanalda?
Edirne’de düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde final heyecanı başladı. Peki final müsabakaları ne zaman başlayacak?

Cansev Temuçin - Edirne’de her yıl düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yarı finale kalan isimler belli oldu. Yarı finalistlerin açıklanmasının ardından güreş severler final müsabakalarının ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Karşılaşmaları canlı olarak takip etmek isteyen spor tutkunları, “Kırkpınar finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlıyor?” gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Peki Kırkpınar finali saat kaçta başlıyor, hangi kanaldan yayınlanıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Bu yıl 622.’si düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde şampiyonluk heyecanı başladı. Son dört aday yarı finale kalırken final müsabakalarına ise saatler kaldı. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin finali 9 Temmuz 2023 Pazar günü düzenlenecek. TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak olan final karşılaşması saat 17.00’de başlayacak.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin son gününde çeyrek final müsabakaları tamamlandı ve yarı finale kalan dört isim belli oldu. 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık için yarışacak dört isim arasında; İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hüseyin Gümüşalan ve Yusuf Can Zebyek yer aldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.