Kocaman'ın yeni gözdesi Traore

Kocaman'ın yeni gözdesi Traore
Sol bek konusunda transferden şu an için vazgeçen Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın da ayrılması sonrası azalan orta saha rotasyonuna takviye yapma kararı aldı. Yabancı kontenjanı sebebiyle Isla'nın dahi gözden çıkarılma ihtimalinin bulunduğu 15 günlük süreçte sürpriz bir isim için uğraşılacak. İşte detaylar...

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporuyla orta sahaya sol ayaklı bir oyuncu almak isteyen Fenerbahçe Robin Van Persie yerine listeye yazılacak olan Eljif Elmas'ın yanısıra Adama Traore'yi de kadrosuna katmayı planlıyor. Oyun planı içerisinde hem defansı hem de hücumu iyi yapabilen bir futbolcu olan Traore'yi takibe aldı. İddialara göre Isla dahi gözden çıkarılabilir.

3 MAÇTA OYNADI, 3 GOL ATTI
Bunun üzerine yönetim, scout ekibi ile birlikte araştırmalara başlarken, Monaco'da forma giyen Adama Traore'nin ismi gündeme geldi. Bu sezon Fransız ekibinde sadece 3 maçta forma giyen ama 3 gol atmayı başaran 22 yaşındaki Malili futbolcu için Aykut Kocaman'ın olumlu rapor verdiği öğrenildi.

8 VE 10 NUMARA OYNUYOR
Geçtiğimiz sezonu Portekiz ekibi Rio Ave'de kiralık geçiren Traore 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor. Yönetim genç yıldızın kiralanması için Monaco ile temasa geçecek. Öte yandan Kocaman'ın kontenjanda boşluk açmak için Isla'yı gözden çıkarabileceği öne sürülüyor. Kocaman'ın sağ bekte Şener ve Dirar'ı kullanabileceği için böyle bir düşünce içinde olduğu iddia ediliyor.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.