Konyaspor BB Erzurumspor maçı canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link

Konyaspor BB Erzurumspor maçı canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de son iki maçını kazanan ve kupada da 7-0'lık galibiyet elde eden Konyaspor, geride kalan haftada Alanyaspor'a yenilerek sahadan puansız ayrılmıştı. Yeşil beyazlılar bugün sahasında BB Erzurumspor ile kozlarını paylaşacak. Mavi beyazlılar da kazanarak üst sıralara yol almak amacında. İki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Mavi beyazlılar Hüseyin Çimşir ile bilrikte çıktığı yeni yolda ilk eteabı 3 puanla kapatmayı hedefliyor. Konyaspor BB Erzurumspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bei

Süper Lig'de son iki maçını kazanan ve kupada da 7-0'lık galibiyet elde eden Konyaspor, geride kalan haftada Alanyaspor'a yenilerek sahadan puansız ayrılmıştı. Yeşil beyazlılar bugün sahasında BB Erzurumspor ile kozlarını paylaşacak. Mavi beyazlılar da kazanarak üst sıralara yol almak amacında. İki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Mavi beyazlılar Hüseyin Çimşir ile bilrikte çıktığı yeni yolda ilk eteabı 3 puanla kapatmayı hedefliyor. Konyaspor BB Erzurumspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link  bağlantısı haberimizde yer alıyor.


 

Konyaspor BB Erzurumspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Konyaspor BB Erzurumspor maçı öncesi OPTA verileri

Konyaspor, Süper Lig'de BB Erzurumspor'a rakip olduğu iki karşılaşmadan da galip ayrıldı (Ağustos 2018'de 3-2 & Ocak 2019'da 2-1).
BB Erzurumspor'un daha önce Süper Lig'de boy gösterdiği tek sezon olan 2018/19'da iki maçta da mağlup olduğu üç rakibinden biri Konyaspor'du (diğerleri Yeni Malatyaspor ve Ankaragücü).
Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son dört karşılaşmada galibiyet alamayan Konyaspor (3B 1M), daha önce beş maçlık bir seri yaşamadı.
Bu sezon oynadığı ilk üç Süper Lig maçının ikisini kazanan BB Erzurumspor (1M), daha sonraki altı karşılaşmada galibiyet alamadı (3B 3M).
Süper Lig'in ilk dokuz maçları itibarıyla en az gol yediği sezon başlangıcını tekrarlayan Konyaspor (7; 1988/89 ile eşit), aynı zamanda en iyi gol averajına sahip olduğu sezonu yaşıyor (3; Attığı 10-7 Yediği).
Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında maç başına BB Erzurumspor'dan (6.5; 26 şut) daha fazla isabetli şut çeken tek takım Fenerbahçe (6.6; 33 şut).
Konyaspor sağ beki Nejc Skubic'in Süper Lig'de doğrudan katkı sağladığı son 15 golün 13'ü iç saha karşılaşmalarında geldi (6 gol & 7 asist).
Konyaspor forması giyen Ömer Ali Şahiner, BB Erzurumspor'a rakip olduğu iki Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 2 asist).
BB Erzurumspor forması giyen Arvydas Novikovas, Süper Lig'de çıktığı son yedi karşılaşmanın beşinde birer gole doğrudan katkı sağladı (4 gol & 1 asist).
BB Erzurumspor'un Süper Lig'de attığı son dört golün ikisini Ricardo Gomes kaydetti.
Süper Lig kariyerine 14 maçlık yenilmezlik serisiyle başlayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir (8G 6B), son iki karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Çimşir, Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemi kapsayan o süreçteki son yenilgisini de Konyaspor'dan almıştı (3-4).


 

Konyaspor BB Erzurumspor muhtemel kadrolar

  • Konyaspor: Eray Birniçan, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Jevtovic, Milosevic, Hadziahmetovic, Miya, Cikalleshi, Kravets.

  • BB Erzurumspor: Kayacan, Murat Uçar, Gökhan Kardeş, Arturo Mina, Kaan Kanak, Ibrahim Sissoko, Obertan, Novikovas, Mitchell Donald, Rashad Muhammed, Ricardo Gomes

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.