Konyaspor Gaziantep FK canlı izle | Bein Sports 1 canlı seyret

Konyaspor Gaziantep FK canlı izle | Bein Sports 1 canlı seyret
Süper Lig'de 26. hafta bugün oynanacak 3 maçla başlıyor. Günün ilk karşılaşmalarından biri Konya'da oynanacak. İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında çıktığı 2 mücadeleden 6 puanla ayrılan Konyaspor, Trabzonspor'a yenilmesinin ardından Antalyaspor'a da diş geçiremeyip 4 puan kaybeden Gaziantep FK'yı ağırlıyor. İki güçlü ekibin kozlarını paylaşacağı kritik 90 dakika taraftarlar tarafından da ilgiyle takip edilecek. Konyaspor Gaziantep FK canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı seyret linkleri haberimizde

Süper Lig'in yeni haftasında zorlu bir mücadele futbol severleri bekliyor. 26 Şubat Cuma günü Konyaspor ile Gaziantep FK'nın karşı karşıya geleceği maçta iki ekip de galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor. İlhan Palut performanslarını devam ettirmek isterken Sa Pinto ise iki haftalık kayıpları durdurmak amacında. Zorlu 90 dakika izleyiciler tarafından da takip edilecek. Konyaspor Gaziantep FK canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı seyret linkleri haberimizde yer alıyor.


 

Konyaspor Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Konyaspor Gaziantep FK maçı öncesi OPTA verileri

Gaziantep FK ile oynadığı üç Süper Lig maçını da kazanamayan Konyaspor (1B 2M), lig tarihinde en az dört kez karşılaştığı rakipleri arasında sadece Göztepe'yi mağlup edemedi (2B 5M).
Konyaspor'a rakip olduğu son altı resmi maçın sadece birini kaybeden Gaziantep FK (3G 2B), tek mağlubiyetini bu sezon Türkiye Kupası son 16 turunda bu statta aldı (2-1).
Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kazanan Konyaspor, Nisan 2016'dan (4 maç) bu yana üst üste üç galibiyet alamıyor.
Deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanamayan Gaziantep FK (1B 4M), geçen sezondan bu yana en fazla altı maçlık bir seri yaşadı (Ocak-Mart 2020 arasında).
Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son 12 golün tamamı; Gaziantep FK'nın ise yediği son 11 golün 10'u karşılaşmaların ikinci yarılarında geldi.
Bu sezon öne geçtiği Süper Lig maçlarında Gaziantep FK'dan (15) daha fazla puan kaybeden tek takım Rizespor (22).
Süper Lig'de görev yaptığı son maçta Yeni Malatyaspor filelerine iki gol gönderen Sokol Cikalleshi, daha önceki 49 karşılaşmada aynı sayıda gol atabilmişti.
Bu sezon Süper Lig'de sekiz gole doğrudan katkı sağlayan Gaziantep FK orta sahası Kevin Mirallas (5 gol & 3 asist), daha yüksek bir sayıyı en son 2016/17'de Everton formasıyla yakalamıştı (4 gol & 6 asist).
Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de boy gösteren oyunculardan hiçbiri Gaziantep FK stoperi Papy Djilobodji'den daha fazla kafa golü atamadı (5).
Bu sezon İlhan Palut'un yabancı meslektaşlarına rakip olduğu üç Süper Lig maçında taraflar toplam 15 gol sevinci yaşadı (9-6).


 

Konyaspor Gaziantep FK muhtemel kadrolar

  • Konyaspor: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Diomande, Cikalleshi, Milosevic, Miya, Kravets.

  • Göztepe: Güray, Miranda, Djilobodji, Tosca, Oğuz, Güray, Maxim, Mirallas, Verith, Kenan, Andre

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.