Konyaspor Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Konyaspor Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'in 14'üncü haftasında pazar günü Konya'da açılıyor. İttifak Holding Konyaspor evinde Gazişehir Gaziantep FK'yı evinde ağırlıyor. Uzun süredir kazanamayan iki ekibin mücadelesinin sonucu da merakla bekleniyor. Konyaspor Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Haftalardır 3 puana hasret olan iki takım Konya'da kozlarını paylaşıyor. Son galibiyetini Kasımpaşa deplasmanında alan Konyaspor, o günden bu yana 3 puan sevinci yaşayamadı. Eylül ayının sonunda elde ettiği galibiyetten sonra adeta ölüm sessizliğine bürünen camia da artık bu maçlab birlikte ayağa kalkmak istiyor. Güneydoğu ekibi de rakibini yenerek 3 maç sonra kazanmak amacında. Konyaspor Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Konyaspor Gazişehir Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 15.00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Konyaspor
 


Konyaspor Gazişehir Gaziantep FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

Konyaspor ile Gaziantep FK, Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşıyor. Konyaspor'un bugüne kadar Süper Lig'de karşılaşıp mağlup edemediği sadece iki takım var: Göztepe (5 maç) & Bucaspor (2 maç).
Süper Lig'de üç maçtır sahadan puansız ayrılan Konyaspor, en son ligden düştüğü 2010/11 sezonunda daha uzun bir seri yaşamıştı (dört yenilgi).
Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın sadece ikisini kazanabilen Gaziantep FK (3B 4M), bu iki galibiyeti de deplasmanda elde etti.
Evinde oynadığı son 14 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Konyaspor (9B 4M), bundan önce dört maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.
Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol yiyen iki takımdan biri olan Konyaspor (8; Kayserispor ile birlikte), bu gollerin yedisini son beş karşılaşmada yedi.
2019/20 Süper Lig sezonunun ilk 13 haftasında da gol yiyen tek takım Gaziantep FK.
Süper Lig'de şu ana kadar duran top organizasyonlarından (penaltı hariç) gol atamayan iki takımdan biri Konyaspor (Galatasaray ile birlikte).
Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son beş golün üçü Farouk Miya'dan geldi.
Gaziantep FK'nın Süper Lig deplasmanlarında attığı son iki golü kaydeden Papy Djilobodji, bu golleri duran top organizasyonlarından buldu (frikik ve korner).
Yabancı teknik direktörlere karşı çıktığı son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Aykut Kocaman (5G 2B), son yenilgisini Haziran 2017'de Igor Tudor'dan aldı (Konyaspor 1-2 Galatasaray).

 

Konyaspor - Gazişehir Gaziantep FK maçı ilk 11'ler

İttifak Holding Konyaspor: Serkan, Skubic, Diagne, Anicic, Ferhat, Ömer Ali, Hadziahmetovic, Jonsson, Milosevic, Miya, Bajic.

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Oğuz, Güray, Diarra, Jefferson, Furkan, Twumasi, Kayode.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.