Konyaspor Göztepe canı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Konyaspor Göztepe canı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de geçen hafta Karagümrük'e mağlup olan Konyaspor ile haftalardır kazanmaya hasret olan Göztepe kozlarını Konya'da paylaşıyor. 16 Ocak Cumartesi oynanacak mücadele iki takım açısından büyük önem taşıyor ve taraftarlar tarafından da canlı izlenmek isteniyor. Konyaspor Göztepe canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de geçen hafta Karagümrük'e mağlup olan Konyaspor ile haftalardır kazanmaya hasret olan Göztepe kozlarını Konya'da paylaşıyor. 16 Ocak Cumartesi oynanacak mücadele iki takım açısından büyük önem taşıyor ve taraftarlar tarafından da canlı izlenmek isteniyor. Bugün kritik bir 90 dakikaya çıkacak ekiplerin kazanmaktan başka çaresi yok ve tüm hazırlıklar da buna göre yapıldı. Özellikle İzmir ekibinin bir kaybı daha yeni kararlar alınmasına neden olabilir. Konyaspor Göztepe canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Konyaspor Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Konyaspor Göztepe maçı öncesi OPTA verileri

Konyaspor'un Süper Lig tarihinde mağlup edemediği rakipleri arasında en fazla maçta karşılaştığı takım Göztepe (2B 4M).
Göztepe'nin Süper Lig tarihinde en az beş maçta karşılaştığı takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Konyaspor (%66.7; 4/6).
Bu sezon evinde oynadığı sekiz Süper Lig maçının dördünü kazanan Konyaspor (2B 2M), 2019/20'nin tamamında sahasında aldığı galibiyet sayısını şimdiden yakaladı (7B 6M).
Süper Lig'de oynadığı son altı maçın beşinden mağlup ayrılan Göztepe (1B), daha önceki 12 karşılaşmada tek yenilgi almıştı (5G 6B). İzmir ekibi, aynı zamanda ligde devam eden en uzun galibiyet hasretinin de sahibi konumunda (1B 5M).
Süper Lig'de İzmir takımlarıyla oynadığı son 13 maçı kazanamayan Konyaspor (5B 8M), son galibiyetini Aralık 1991'de sahasında almıştı (2-0 vs Altay).
Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından Konyaspor ve Göztepe'den (birer) daha az gol atan tek takım BB Erzurumspor (0).
Marko Jevtovic'in Konyaspor formasıyla attığı sekiz Süper Lig golünün sadece ikisi iç saha karşılaşmalarında geldi.
Konyaspor'un Süper Lig'de Göztepe'ye attığı son beş golün üçünü Ömer Ali Şahiner kaydetti.
Göztepe'nin bu sezon Süper Lig'de attığı deplasman gollerinin yarısında Soner Aydoğdu'nun payı var (1 gol & 2 asist). Soner dış sahadaki iki asistini de Halil Akbunar'a yaparken; attığı tek golün asisti de Halil'den geldi.
Göztepe forması giyen Halil Akbunar, Konyaspor'a konuk olduğu iki Süper Lig maçında birer gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 1 asist).


 

Konyaspor Göztepe muhtemel kadrolar

  • Konyaspor: Sehic, Skubic, Anicic, Abdülkerim, Ömer Ali, Diomanda, Jevtovic, Cikalleshi, Shengelia, Hadziahmetovic, Kravets.

  • Göztepe: İrfan Can, Murat, Marko, Tiit, Berkan, Obinna, Zulj, Soner, Tripic, Halil, Cherif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.