Konyaspor Göztepe maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Konyaspor Göztepe maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'de cumartesi günü Konyaspor-Göztepe maçı ile devam ediyor. Bülent Korkmaz'ı teknik direktörlük görevine getiren yeşil beyazlılar yeni bir sayfa açmak, son dört maçında yenilmeyen Göztepe ise bu gidişatı sürdürmek amacında. Konyaspor Göztepe maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Konyaspor Göztepe maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.

Süper Lig'de cumartesi günü Konyaspor-Göztepe maçı ile devam ediyor. Bülent Korkmaz'ı teknik direktörlük görevine getiren yeşil beyazlılar yeni bir sayfa açmak, son dört maçında yenilmeyen Göztepe ise bu gidişatı sürdürmek amacında. Konyaspor Göztepe maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Konyaspor Göztepe maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.


Konyaspor Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Konyaspor Denizlispor maçı saat  17:00'de başlayacak ve beIN SPORTS 2 HD'den canlı yayınlanacak.
 


Konyaspor Denizlispor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Konyaspor Denizlispor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

Konyaspor


Konyaspor Denizlispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Konyaspor, Süper Lig tarihinde Göztepe ile oynadığı beş maçta da rakibini mağlup edemedi (2B 3M).
Göztepe'nin Konyaspor'a konuk olduğu iki Süper Lig maçı da 1-1'lik skorla tamamlandı.
Süper Lig'de oynadığı son 14 maçın sadece birini kazanan Konyaspor (5B 8M), tek galibiyetini Ankaragücü deplasmanında aldı (1-0).
İlhan Palut yönetiminde çıktığı altı deplasman maçında 10 puan toplayan Göztepe, sezonun ilk beş dış saha karşılaşmasından beş puan çıkarabilmişti (1G 2B 2M).
Bu sezon iç sahada en az gol atan takım olan Konyaspor (10 maçta 5 gol), evinde 2 Kasım 2019'dan bu yana rakip fileleri havalandıramıyor (503 dakika).
Süper Lig'in 2019/20 sezonunda oynanan karşılaşmaların ikinci yarılarında en az gol sevinci yaşayan iki ekip Konyaspor (8) ve Göztepe (9).
Bu sezon Süper Lig'de henüz korner golü bulunmayan iki ekipten biri Konyaspor (Yeni Malatyaspor ile birlikte). Göztepe ise Kayserispor'un (9) ardından köşe vuruşundan en fazla gol yiyen takım konumunda (7).
Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son dört golün ikisini kaydeden Deni Milosevic, lig kariyerinde Göztepe'ye rakip olduğu beş karşılaşmada gol katkısı sağlayamadı.
Serdar Gürler, Göztepe'nin deplasmanda attığı son yedi Süper Lig golünün beşine doğrudan katkı sağladı (4 gol & 1 asist).
Göztepe formasıyla çıktığı son altı Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağlayan Soner Aydoğdu (1 gol & 3 asist), bu katkıların tamamını deplasmanda yaptı.

göztepe


Konyaspor Denizlispor muhtemel 11'leri

Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Selim, Anicic, Guilherme, Shengelia, Jonsson, Jevtovic, Milosevic, Thuram, Hurtado

Göztepe: Göktuğ, Gassama, Alpaslan, Titi, Berkan, Castro, Soner, Halil, Napoleoni, Serdar, Jerome

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.