Konyaspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Konyaspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftası heyecan seviyesi yüksek bir maçla sona eriyor. İttifak Holding Konyaspor, BTC Turk Yeni Malatyaspor'u evinde konuk edecek. Karşılaşmayı binlerce taraftar tribünün yanısıra televizyondan da izlemek istiyor. Konyaspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle adresi haberimizde.

Aldığı sonuçlarla ligin zirve adaylarından biri olan İttifak Holding Konyaspor, bu akşam BTC Turk Yeni Malatyaspor ile Konya'da kozlarını paylaşıyor. Ligin istim üstündeki iki takımın karşılaşması futbol severlerin de büyük ilgisini çekiyor. Son haftalardaki çıkışıyla Aykut Kocaman'ın bir kez daha güzel günleri bir kez daha yaşatacağının sinyalini veren yeşil beyazlıların kazanmaktan başka düşüncesi yok. Güneydoğu ekibi ise zorlu deplasmandan alacağı puan veya puanlarla üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor. Konyaspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle adresi haberimizde yer alıyor.

 

Konyaspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan Spor Toto Süper Lig maçı bugün saat 20:00'de başlayacak. Karşılaşmayı Bein Sports 1'den canlı izleyebilirsiniz.

konyaspor

 

Konyaspor Yeni Malatyaspor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Konyaspor Yeni Malatyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

konyaspor


 


Ligde 5. randevu

İttifak Holding Konyaspor ile Yeni Malatyaspor, bugünkü maçla birlikte Süper Lig’de 5. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2017-2018 sezonunda başlayan rekabette geride kalan 4 karşılaşmada taraflar birer galibiyet ederken, 2 maçta eşitlik bozulmadı. Geçen sezon Malatya’da oynanan maçı yeşil-beyazlı temsilcimiz 1-0 kazanırken, Konya’daki karşılaşma 1-1 berabere bitmişti. Söz konusu bu maçlarda 6 gol atılırken, iki takım da hiçbir maçta bir golün üstüne çıkamadı.

 


Konyaspor kaçıncı sırada?

Yeşil beyazlı ekip ilk haftalarda aldığı sonuçlarla pek umut vermese de başlayan yükseliş herkesi memnun ediyor. Son beş karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Konyaspor, maç eksiği ile 12 puanla 7. sırada. Eğer bugün rakibini yenerse puanını 15'e yükseltip ligdeki sıralamasını da üst basamaklara çıkararak lider Alanya ile olan farkını ikiye indirecek.

yeni malatyaspor


Yeni Malatyaspor kaçıncı sırada?

UEFA Avrupa Ligi sebebiyle sezonu erken açan Yeni Malatyaspor önemli rakiplerle karşılaştı. Şu an 10 puanı olan sarı siyahlı ekip maç eksiği ile 10. sırada. Güneydoğu ekibi Eğer deplasmandan 3 puan çıkarırsa Konyaspor'un üstüne yükselecek.


 

Konyaspor Yeni Malatyaspor maçı muhtemel kadrolar

Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Marin Anicic, Alper Uludağ, Marko Jevtovic, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Levan Shengelia, Deni Milosevic, Farouk Miya

Yeni Malatyaspor: Farnolle- Sakıb, Chebake, Robin, Acquah, Hadebe, Donald, Murat, Fofana, Guilherme, Jahovic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.