Kore basınından Kim Min Jae yorumu: Elini kasıtlı kullandı!

Kore basınından Kim Min Jae yorumu: Elini kasıtlı kullandı!
Gördüğü kırmızı kartla birlikte Fenerbahçe'nin yenilmesinde büyük rol oynayan Kim Min Jae, ülkesinde de manşetlere oturdu. Pazar gününden bu yana birçok yorum yapılan pozisyon hakkında Kore basınından flaş bir haber geldi. Money Today, milli futbolcunun elini kasıtlı olarak kullandığını yazıp kırmızı kartın doğru karar olduğunu ifade etti.

Güney Kore’nin ekonomi gazetelerinden Money Today’in internet sitesinde futbolcunun başına gelenlerle ilgili bir özel haber yapıldı. ‘Kim Min Jae’nin 23 dakikada oyundan atılma kabusu’ başlığını taşıyan haberde “İkinci sarı kart kaçınılmazdı çünkü rakip futbolcu topun kontrolüne sahipken Kim Min Jae arkasından kasıtlı olarak kolunu kullandı” denildi.

Güney Kore’nin Slist internet sitesinde ‘Kim Min Jae Avrupa’ya gittikten sonra ilk kırmızı kartını gördü’ ifadeleri kullanıldı. Koreli futbolcunun oyundan atıldığı karşılaşmada takımı Fenerbahçe’nin maçı 3-1 kaybettiği ve bu sonuçla liderliği Trabzonspor’a kaptırdığı duyuruldu.

Jason Hanshin Lee isimli Güney Koreli spor gazetecisi sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Çıkan ikinci kartın olmaması gerektiğini savunan Lee ‘Kim Min Jae bu oyunda kalmalıydı. Fenerbahçe yine hakemlere takılıyor’ şeklinde tweet attı. (Skorer)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.