Krasnodar Trabzonspor İddaa oranları ve tahminleri | 7 Kasım Perşembe

Krasnodar Trabzonspor İddaa oranları ve tahminleri | 7 Kasım Perşembe
Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Trabzonspor zorlu Krasnodar deplasmanına çıkıyor. Karşılaşma skor açısından milyonları ilgilendirmekle birlikte İddaa severler tarafından da ilgi odağı haline geldi. Krasnodar Trabzonspor İddaa oranları ve tahminleri haberimizde yer alıyor.

Ünal Karaman ile iki sezondur iyi işlere imza atan Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi istendiği gibi gitmedi. İlk üç maçında sadece 1 puan toplayabilen Fırtına, gruptan çıkma şansını giderek eritti ve artık sıra kaderini belirleyecek 90 dakikaya geldi. Bordo mavililer Trabzon'da yenildiği rakibine deplasmanda da puan verirse turnuvadan elenecek. Çok önemli yıldızlarının eksikliklerine Sosa da eklenen Karadeniz temsilcisinin işi çok zor. Krasnodar Trabzonspor İddaa oranları ve tahminleri haberimizde.
 


Krasnodar Trabzonspor İddaa tahmini

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermesine rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde tam tersi bir tablo ortaya koyan Trabzonspor, Rusya'da Krasnodar'ın konuğu olacak. Trabzon'da rakibine 2-0 yenilerek gruptan yükselme şansını zora sokan Fırtına'da 9 eksiğin bulunması da ibreyi ev sahibine doğru çeviriyor. Tahmin: 1
 


Krasnodar Trabzonspor oranları

UEFA Avrupa liginde üç maç itibarıyla beklenmedik bir sonuçlar alan Trabzonspor'un bugün kader maçı. İddaa Risk Merkezi karşılaşmada Rus temsilcisine verdiği 1.35'lik oranla favoriyi belirledi. Beraberliğe oynayanlar 3.60 kazanırken Trabzonspor'a ise 5.25'lik oran verildi. Ayrıca 40 kadar farklı İddaa seçeneği de futbol severleri bekliyor. İddaa'da Krasnodar Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? sorusunu soran taraftarların kurumun sitesini kontrol edip müsabakanın teyitli skorunu öğrenmesinde fayda var. 

trabzonspor krasnodar iddaa oranları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.