Krunic transferi yattı! Fenerbahçe ne yapacak?

Krunic transferi yattı! Fenerbahçe ne yapacak?
Devre arası transferinde aktif bir rol alması beklenen Fenerbahçe'de girişimler devam ediyor. Sarı lacivertlilerin uzun süre peşinden koştuğu ancak transferini bitiremediği Rade Krunic'in ardından nasıl bir politika izleyeceği merak konusu oldu.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana bir mücadeleye devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Önceden belirlenen isimler kounsunda pazarlıklarını sıklaştıran yönetim hiç de beklemediği bir yanıt aldı. Sakatlık sorunu yaşayan Milan'ın Rade Krunic'in gidişine izin vermemesi farklı arayışları da beraberinde getirdi. Teknik Direktör İsmail Kartal'In yeni isimlere yönelmesi gerekecek.

Direnç kırılamadı

Fenerbahçe her ne kadar Rade Krunic ile anlaşmaya varsa da kulübü Milan ile el sıkışma noktasına gelemedi. Kulübün satılacak oyunculara karar verme aşamasında olduğu ancak Boşnak orta saha oyuncusu için reddedilemeyecek bir teklif gelmesi halinde izin verilebileceği dile getirildi. Daha önce 8 milyon euro üzerinden başlayan pazarlıklarda bu seviyeye çıkmak istemeyen Kanarya eğer olumsuz sonuç alırsa farklı oyuncular için çalışma yürütecek.

Krunic de bilmiyor

Şimdilik Fenerbahçe'ye transferi yattığı görülen Rade Krunic için İtalyan medyası da geleceği hakkında bilgi akışında bulundu. Haberde deneyimli futbolcunun transferi konusunda kendisinin de belirsizlik yaşadığı ve transferinden emin olmadığı ifade edildi. Ocak ayındaki ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala milli yıldızın son durumu belirsiz durumda.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.