Larin'den sonra bir öneri daha! Richie Laryea kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Larin'den sonra bir öneri daha! Richie Laryea kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Gelecek sezonun yapılanması konusunda Valentin Rosier ile anlaşma zemini arayan ancak şu ana kadar somut adım atamayan Beşiktaş'a flaş bir öneri geldi. Beşiktaş'ın kaptanı ve uzun süredir formasını başarıyla terlettiği oyuncusu Atiba Hutchinson, milli takımdan arkadaşı olan Richie Laryaea için olumlu referans verdi. Peki, Richie Laryea kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ta transfer gündemi sıcaklığını koruyor. Bir yandan Sergen Yalçın'ın istediği oyuncular için girişimlerini sürdüren siyah beyazlılar diğer yandan da iç transferde görüşmeler gerçekleştiriyor. Takım maliyetini en aza indirmek konusunda yapılan bu çalışmaların meyvesinin alınacağına inanan yönetime flaş bir öneri geldi. Daha önce Cylle Larin transferinde aracı olan ve golcü futbolcuyu dönemin başkanı Fiktret Orman ve ekibine sunan deneyimli futbolcu bu kez de Richie Laryaea'nın alınması için harekete geçti. Peki, Richie Laryea kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...


Atiba önerdi

Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş'ın emektar futbolcusu Atiba Hutchinson'dan flaş bir transfer önerisi geldi. 39 yaşındaki yıldız orta saha Kanada Milli Takımı'nda forma giyen takım arkadaşı Richie Laryea'yı sağ bek pozisyonu için siyah-beyazlılar önerdi. A Spor muhabiri Sercan Dikme, "Beşiktaş'ta Atiba, Kanada Milli Takımında forma giyen takım arkadaşı Richie Laryea'yı sağ bek pozisyonu için siyah-beyazlılar önerdi." dedi.


richie laryea


Richie Laryea kimdir?

Tam adı Richmond Laryea olan Richie Laryea Ganalı bir ailenin çocuğu olarak 7 Ocak 1995 tarihinde Toronto'nun Ontario kentinde doğdu. Futbola da Amerika'nın Akron Zips takımında başladı. Buradan Orlando City'e transfer oldu. Bilindiği üzere Cyle Larin de bu kulüpten Beşiktaş'a gelmişti. Orlando'daki macerası sonrasında doğduğu Toronto'ya geri dönen 26 yaşındaki sağ bek, kariyerinde 106 maça çıktı. 9 gol atıp 15 de asist yaptı. Kanada Milli Takımı formasını ise 8 kez terletti. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.