Layvin Kurzawa kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı

Layvin Kurzawa kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı
Ülkemizi gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Trabzonspor'da elemeyi geçebilmek ve gruplara kalabilmek adına çalışmalar sürüyor. Birbirinden önemli isimleri listesinde bulunduran bordo mavililerin gündeminde giren yıldızlardan biri de Layvin Kurzawa oldu. Yıldız oyuncunun bu sezonki performansı her ne kadar soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Ancak taraftarlar ise heyecamlı. Kendisi hakkında da araştırmalarda bulunuyor. Peki, Layvin Kurzawa kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi tak

Abdullah Avcı ile yaşadığı şampiyonluk sonrasında rotasını yine deneyimli hocaya çeviren yönetim, transfer harekatına başladı. Bordo mavililer Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği sezonda bu turnuvayı kaldırabilecek ve ligde de başarı getirebilecek isimleri kadrosuna katmak amacında. Uzun süredir belirlediği futbolcular üzerinde çalışmalar yapan, görüşmeler gerçekleştiren ve kulüpleri ile görüşen Fırtına, Layvin Kurzawa için de devrede. Taraftarlar deneyimli oyuncu için araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Layvin Kurzawa kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


 


Layvin Kurzawa kimdir?

Layvin Kurzawa (d. 4 Eylül 1992, Fréjus, Fransa) 29 yaşındadır. 1.82 metre boyundaki sol bek oyuncusu futbola ES Fréjus'ta başladı. Stade Raphaëloi alt yapısında da oynadıktan sonra Monaco'ya transfer oldu. Burada profesyonel kariyerine de adım attı. 2015-22016 sezonunda ülkenin en önemli takımlarından biri olan ve yaptığı yatırımlarla birlikte dünya devine dönüşen PSG'ye 25 milyon euro karşılığında imza attı. Çıktığı 153 maçta 14 gol atıp 23 de asist yaptı. Fransa Milli Takımı kariyerinde ise U19'dan itibaren en üst seviyeye kadar 28 kez ülkesinin formasını giydi. Toplamda 4 gol attı ve 1 de asist yaptı. Kariyerinde ise tam bir kupa koleksiyoncusu olarak futbol hayatına devam eden deneyimli oyuncu, tüm zaferlerini Paris ekibiyle yaşadı. 5 Fransa ligi, 5 Fransa Kupası, 4 Fransa Lig Kupası ve  5 de Fransa Süper Kupası sevinci yaşadı. 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfer piyasasındaki değeri 6 milyon eurodur.


 

Layvin Kurzawa


Trabzonspor devrede

Takvim Gazetesi'nin derlediği habere göre daha önce savunmanın soluna takviye yapma kararı alan Bordo-Mavili kurmaylar PSG'nin 29 yaşındaki sol beki Laywin Kurzawa'yı da listesine ekledi. Bordo-Mavililer şartlar Fransız oyuncunun transfer şartlarını öğrenmek için harekete geçti. Yönetim ödeyeceği bonservis bedelinde indirim yapılması halinde resmi girişimlerde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.