Leandro Kappel'den Beşiktaş'ın Ajax maçı hakkında olay açıklama: 9-0'a benzer bir maç olacak

Leandro Kappel'den Beşiktaş'ın Ajax maçı hakkında olay açıklama: 9-0'a benzer bir maç olacak
Altay formasıyla Beşiktaş'a karşı 1 gol atıp 1 de asist yapan Leandro Kappel, Hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hollandalı oyuncu; "Beşiktaş'a şans tanımıyorum. Ajax Cambuur'u 9-0 yenmişti. Ona benzer bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş hakkında Hollanda basınına konuşan Altay'ın kanat oyuncusu Leandro Kappel, çok konuşulacak ifadeler kullandı. Sağ kanat oyuncusu siyah beyazlılara şans tanımazken Amsterdam temsilcisinin sahadan farklı ayrılacağını söyledi.


"Amsterdam ve Ajaxlıyım"

Siyah beyazlıların yıldızı yaptığı açıklamada Ajax'ın ilk golü attıktan sonra Beşiktaş'ın üstüne kabus gibi çökeceğini ifade ederek; "Tüm şanslar Ajax'ın yanında. Beşiktaş'a karşı yüzde sıfır noktasındayım. Şans vermiyorum. Ajax Cambuur'u 9-0 yenmişti. Ona benzer bir maç olacak. Bize karşı oynadıkları bu futbol ve takımla Amsterdam'a gelemezsiniz. Beşiktaş Dortmund'a karşı 2-1 kaybetti. Zayıf bir takım değil ancak çok fazla eksik var. Bu kadar sakat oyuncunun olduğu yerde kazanmaları zor." dedi.



LEANDRO KAPPEL ALTAY
 


"Korkmuyorum"

Türkiye'de yaşayan ve futbol oynayan bir Hollandalı olarak tuttuğu takıma destek veren Kappel; "Umaraım Ajax kazanır. Sadece Ajax taraftarıyım. Şampiyonlar Ligi maçlarında takım arkadaşlarım bana gelir ve hep iddiasına gireriz. Türkiye'ye karşı Hollanda'da da durum aynı. Takımım adına tezahürat yapmaktan korkmuyorum. Amsterdam'lıyım. Umarım Ajax kazanır ve olabildiğince uzağa giderler. Şampiyonlar Ligi maçlarında hep takım arkadaşlarım bana gelir. Sonra kahveyi kimin alacağına dair bahse gireriz. Türkiye'ye karşı Hollanda'da da durum aynı.” Gençliğimde Daley Blind ile oynadım. Kendisiyle pek temasım yok ama buluştuğumuzda selamlaşıyoruz. İpuçlarına da ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. Ajax, Ajax'ın oynadığı gibi oynamalı ve o zaman sorun olmaz. Ajax karşısında Beşiktaş'ın şansı yok yok. Bence Ajax onlar için fazla iyi. Savunmalarını oldukça yavaş buluyorum. İki merkez defans oyuncusu. Orada hızlı oyuncularla tehlikeli olabilirler. Ben de özel bir şey bulamadım." cümleleriyle sözlerini tamamladı.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.