Leicester Beşiktaş'a Ghezzal için tarih verdi!

Leicester Beşiktaş'a Ghezzal için tarih verdi!
Beşiktaş, Ghezzal’ın bonservisini almak için Leicester’la temasa geçti. Oyuncunun performansının yükselmesini fırsat bilen İngiliz ekibi, “Sezon sonu görüşelim” yanıtını verdi.

Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan futbolcular ve kulüpleriyle şimdiden söz kesmek için görüşmelerini sürdürüyor. Bonservisini almak istediği oyuncular arasında ilk sıraya Valentin Rosier'i koyan siyah-beyazlılar, Rachid Ghezzal'ın kulübü Leicester City ile de temas kurdu. Cezayirli oyuncu için Premier Lig temsilcisiyle bonservis beklentileri noktasında yönetim tarafından görüşme gerçekleştirildi.

14 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

İngiliz ekibi, Ghezzal ile ilgili niyetlerini ileten Beşiktaş'a, "Bonservis konusunu şimdi değil sezon sonu görüşelim" yanıtını verdi. Kartal, özellikle Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi durumunda Cezayirli oyuncuyla yola devam etme şartlarını zorlayacak. Performansı yükselen ve ikinci baharını yaşayan Ghezzal'ı 2018'de 14 milyon euro'ya transfer eden Leicester'ın 5 milyon euro üzerinde bonservis beklentisi bulunuyor.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.