Lens'in yanına Narsingh

Lens'in yanına Narsingh
Kanat transferine yönelen Beşiktaş aradığı ismi İngiltere'de buldu. Bonservisi bulunmayan Luciano Narsingh'e yönelen siyah beyazlılar Hollandalı yıldız ile büyük ölçüde anlaştı.

Transfer sezonunu şu ana kadar sessiz geçiren Beşiktaş'ta çalışmalar son sürat devam ediyor. Abdullah Avcı'nın isteğiyle takibe alınan Surinam asıllı Hollandalı Luciano Narsingh siyah beyazlı formayı her an giyebilir. Sona eren kontratı sebebiyle bonservis ödemeyecek olan Kara Kartal, 28 yaşındaki futbolcu ile yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç aldı ve iki taraf el sıkıştı.

Galatasaray ve Trabzonspor'da istedi
Sürati ve tekniği ile dikkat çeken Luciano Narsingh için artık son prosedürlerin görüşüldüğü ve bir aksaklık yaşanmazsa tecrübeli oyuncunun imzayı atacağı öğrenildi. Son olarak Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan 28 yaşındaki Narsingh Swansea'de fazla forma şansı bulamadı. 4 milyon euro bedelle PSV'ye transfer olan deneyimli kanat oyuncusu İngiltere'de kendini gösteremedi. Narsingh'in ailesinde iki futbolcu daha var. De Graafschap'ta sona eren sözleşmesinin ardından Ermenistan ligi takımlarından Ararat-Armenia'ya transfer oldu. Kuzeni Sheraldo Becker de ADO Den Haag formasını terlettikten sonra Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'in yolunu tuttu. Becker Türk takımlarından da teklif almıştı. Üç isim de kanatlarda oynayabiliyor.

Luciano Narsingh kimdir?
Hollandalı futbolcu, kariyerine Ajax altyapısında başladı. Zeegburia ve Heerenveen altyapılarında da oynayan 28 yaşındaki futbolcu, 2010 yılında Heerenveen A takımına alındı. Forma giydiği iki sezon boyunca burada gösterdiği performansla dikkatleri çeken genç futbolcu 4.1 milyon Euro bonservis bedeli ile PSV Eindhoven'a transfer oldu. Daha sonra PSV'de de iyi bir performans ortaya koyan Hollandalı yıldız, 4.6 milyon Euro ile İngiliz ekibi Swansea'nin yolunu tuttu. Sağ ayağını etkili kullanan Narsingh, her iki kanatta da görev yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.