Leopold Querfeld kimdir? Beşiktaş bombayı patlatıyor

Leopold Querfeld kimdir? Beşiktaş bombayı patlatıyor
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Leopold Querfeld'i listesine aldı. Peki, Leopold Querfeld kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu sezonu Avrupa bileti ile kapatıp transfere odaklanmak isteyen Beşiktaş'ta pek çok oyuncu gündemde bulunuyor. Siyah beyazlıların takipte bulunduğu yıldızlara her geçen gün yenisi eklenirken diğer yandan potansiyelli isimler de mercek altına alınıyor. Son olarak Rapid Wien forması giyen Leopold Querfeld gündeme geldi ve taraftarlar da kendisi hakkında bilgi sahibi olabilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Leopold Querfeld kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Leopold Querfeld kimdir?

Beşiktaş'ın izlediği isimler arasında bulunan Leopold Querfeld, 20 Aralık 2003 tarihinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da doğdu. 20 yaşındadır. 1.90 metre boyundaki stoper sağ ayağını kullanmaktadır. Hava toplarında oldukça etkilidir ve rakiplerine karşı üstünlük kurabilmektedir. Futbola Mauer alt yapısında başladı ve sonrasında şu an oynadığı Rapid'in alt yapısına transfer oldu. 2012'den bu yana yeşil beyazlı ekip için formasını terletiyor. Çeşitli kategorilerde 54 kez oynadığı Rapid'in A takımında ise 63 defa sahaya çıktı. 4 gol atıp 1 de asist yaptı. Ülkesinin milli takım formasını alt yaş kategorilerinde 20 kere mücadele etti. Rakip fileleri 3 kez sarstı. Sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon euro.

f0kvxofwiaa1nrr.jpg

Peşinde birçok takım var

Her ne kadar Beşiktaş Querfeld için istekli olsa da bu transferde yalnız değil. Kartal'ın birçok rakibi var. Özellikle Bundesliga ve Ligue 1'den kendisini takibe alan kulüpler söz konusu. İlk sıralarda da Lens geliyor. Başkan Hasan Arat ve ekibini zorlu bir süreç bekliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.